navigacija

Arkoni - Demonski paraziti i emocionalni grabežljivci koji 'hakiraju' ljudski um

Arkon - archonmatrix.com

Manje od tjedan dana ostalo je do desetosatnog predavanja Davida Ickea u Zagrebu (karte se i dalje mogu nabaviti OVDJE), a ja sam se ovog tjedna odlučio obraditi temu koju prilično često navodi u svojoj novoj knjizi 'Fantomski Ja'.

Riječ je terminu 'Arkon' koji najčešće označava stranog 'vladara' (grč.). Naravno, nama je Arkon zanimljiviji u gnostičkom značenju - kao sluge Demijurga, 'boga tvorca' ili 'arhitekta svemira' po masonskoj predaji. Pojednostavljeno, Arkon je izvršitelj materijalnog tvorca koji stoji između čovjeka i transcendentalnog boga i u katoličkoj ga se tradiciji percipira kao 'demona' ili 'anđela' dok je u izvornim šamanskim tradicijama riječ o 'sili prirode'.

Famozni spisi iz Nag Hammadija u velikom broju redaka spominju Arkone i prozivaju ih kao 'vladare obmanjivače'. Oni su po predaji 'psihički uljezi' koji ne mogu živjeti u materijalnom svijetu no mogu ga posjetiti putem ljudske psihe. Gnostici tumače kako oni ne mogu živjeti u našoj stvarnosti ali mogu simulirati život - putem obmane ili zaposjedanja čovjeka. Ako ne mogu pridobiti ljudskost onda ljude guraju u asimilaciji 'arkoničnosti'.

Njihovo hladno, emocije lišeno i simulirano podneblje žele prenijeti u čovjekovu psihodeličnu prirodnu svijest. Arkoni ne posjeduju 'nous' (božanska iskra) i samim time uživaju kada čovjeka bacaju u svoje okruženje - zavist, strah, bijes, tjeskobu i kaos. Gnostici ih prozivaju parazitima jer se hrane ljudskom emocijom, no isto tako ih smatraju 'nužnošću' za daljnju transformaciju svijesti samog čovječanstva. Zanimljivo, babilonski Arkoni 'krivci' su za današnju sliku gradova utemeljenu na pravocrtnim oblicima kao i za stvaranje bankarskog sustava i novca.

Mezopotamske i abrahamske religije Arkone povezuju s tipičnim unutarreligijskim značenjima - od planeta do demona i anđela. 'Princ ovog svijeta' i 'Moloh' prvotne su konotacije, a prorok Danijel vrlo jasno kazuje da je Arkon 'vladar nacije' anđeoskog predznaka. Enoh ih pak naziva 'palim anđelima koji su općili s kćerima ljudskim'. Razvojem kršćanstva nakon Krista stvara se određena devijacija u tumačenjima pošto brojni prvotni sveci, mistici i klerici Arkone na jedan način rehabilitiraju i daju im blagonaklone vrline - nacije više nisu imperijalistički i negativan pojam pa su samim time i njihovi zaštitnici dobili pozitivne karakteristike. Gnostici pak ustrajavaju na vlastitim opisima i bivaju izopćeni iz srednje struje.

'Da bi nas držali u pokornosti, da bismo bili ponizni i slabi, grabežljivci izvode zapanjujući potez - sjajan, dakako, sa stajališta borbene strategije, ali jeziv sa stajališta onih koji zbog toga trpe. Daju nam svoj um! Čuješ li me? Grabežljivci nam daju svoj um koji postaje naš um. Um grabežljivaca je barokan, proturječan, mračan, pun straha da svakog časa može biti otkriven', navodi Carlos Castaneda u odličnoj knjizi 'Aktivna Strana Beskonačnosti'. Tu se otprilike dobiva uvid u značajke Arkona u gnostičkoj kozmologiji koja iz promatra kao neorganska bića, vanzemaljsku ili interdimenzionalnu silu - kao svojevrsne fragmente psihe, tuđinski program i virtualno hakiranje.

U Ickeovoj knjizi 'Fantomski Ja' odlično je zaokružen pojam Arkona. 'Fizički svijet istočnjačke religije nazivaju mayom ili iluzijom, a gnostički tekstovi iz Nag Hammadija opisuju ga kao hal ili 'simulaciju', što je danas poznato kao virtualna stvarnost ... Premda ne mogu učiniti da išta nastane jer im nedostaje božanski faktor ennoije (namjernosti), Arkoni mogu izvanredno dobro oponašati. Njihova specijalnost je simulacija (HAL, virtualna stvarnost). Demijurg oblikuje nebeski svijet kopiran iz fraktalnih uzoraka vječnih eona, pleromičkih bogova koji obitavaju u galaktičkom središtu. Njegove tvorevine su nebeski kič, poput lažne talijanske vile mafijaškog dona, upotpunjene militantnim anđelima koji čuvaju svaki portal ... Sebesvjesni virus Demijurga/Arkona napravio je iskrivljenu, lošu kopiju (recimo, verziju niske rezolucije) onoga što je postojalo prije i postoji još uvijek drugdje, u mnogo višim frekvencijama. Smiješno? Nemoguće? Pravljenje kopija je ono što čine čak i osnovni tehnološki virusi. Oni su 'dio koda sposobnog da kopira sebe, s obično štetnim posljedicama kao što su narušavanje sustava ili uništavanje podataka'. Arkonski virus je više od pukog kompjuterskog virusa, to je sebesvjesni virus, a samim time je sposoban za daleko više toga ...         

Demijurg/Arkoni nisu mogli stvoriti novu simulaciju 'od nule' jer nemaju ennoiju ili kreativnu imaginaciju te djeluju kao krivotvoritelj koji radi nezakonite kopije kompjuterskih igrica. Sami ne mogu napraviti igricu, ali mogu napraviti kopiju. Naša 'stvarnost' je skinuta kopija naše izvorne stvarnosti. Obje su iluzije u smislu 'fizičke forme', ali proizlaze iz prilično različitih namjera. Jest da je to bila loša kopija, ali loša kopija nečega isprva predivnog. Zemlja visoke frekvencije je mjesto ljubavi, sklada i visoke, proširene svjesnosti (odatle i legende o 'zlatnom dobu'), a sve odonda su Demijurg/Arkoni vršili manipulacije kako bi iskrivili pa izobličili tu lošu kopiju, unijevši svoju vlastitu ugrađenu distorziju da bi je, drugim riječima, još više preplavili svojim virusom ... Niskofrekvencijska Zemlja je razina arkonskog virusa i sve više predstavlja arkonske karakterne crte opisane izrazima kao što su: psihopatski, bez empatije, grizodušja ili stida, paraziti i patološki lažljivci (obmanjivači). Životnost, vibrantnost i ljepota prvotne Zemlje sustavno se uništavaju kako bi odgovarali arkonskoj inverziji: smrti, uništenju i ružnoći. Kompjuterskim jezikom rečeno, oni su 'narušili sustav' te uništili ili blokirali podatke.'

Icke je na desetke stranica pomno obrazložio materiju, a na nama je da je sami istražujemo kroz gnostičke spise i psihodeličnu praksu. Nadam se da ću ga uspjeti ugostiti i u svom Podcastu narednog tjedna, a vrijeme nisam gubio niti ovoga pa je drugi gost (nakon Pernara) bio Domagoj Pintarić koji je kroz nešto više od sat vremena pričao o brojnim temama - od 'Pizzagate' afere, pedofilske mreže, politike pa do teorije ravne Zemlje u kojoj je istaknuo kao prva javna osoba u Hrvatskoj koja propagira tu teoriju...

Ocijeni:

1 2 3 4 5

5 (3 ocjena)

Komentari

Registracija
 • Ivan_100 Ivan_100

  26.03.2017 u 21:47h

  Nemojte širiti lažne informacije samo zato da opravdate ljevičarsko komunističku propagandu koju porezni obveznici u RH prisilno plaćaju milionima kuna kroz ljevičarske udruge. Komunisti su homoseksualce slali u koncentracijske logore, zato nemojte raditi romantičnu sliku boljševističkog diktatorskog režima. Time ne činite uslugu homoseksualcima. Tita i Pol Pota ne treba uspoređivati, slažem se. U postotkubroja ubijenoih pripadnika vlastitog naroda, Tito je pobjedio ! Ubio je u postotku više Hrvata nego Pol Pot svojih sunarodnjaka. SFRJ je tehnički, statistički, socijalno i režimski bila komunistička diktatura od 45 do osolobođenja 1990-e. Europska komisija je pozvala na sučeljavanje sa diktaturama..pa tako treba i fašističke, nacističke i komunističke diktature tretirati, baciti u ropotarnicu, osobe koje su sudjelovale u kršenju ljudskih prava onemogućiti u daljnjem nanošenju štete razvoju demokraciju i nacionalnih blagostanja. Isto tako treba onemogučiti i njihove nasljednike koji bi željeli naslijeđenu moć i znanje iskoristiti u deformiranju mladih umova kakav je i Marina MAras :)..samo pretpostavljam da je Marina mladi um..ako jest onda me ne čudi što je podlegla pranju moznije..ga od strane mass medija..ako nije ..onda me ne čudi..stare devijacije u razmišljanju i pranju mozga su tvrdokorne...žrtve socijalizma/komunizma su sklone Stockholmskom sindromu :). Mir i dobro !
  0 0% 0
 • marina.maras001 marina.maras001

  26.03.2017 u 19:04h

  možda, ali je isto tako istina da su boljševici prije 100 god. definirali homoseksualnost kao partnerstvo između dvije punoljetne osobe, i to pred sudom. Tako kad govorite, da nije sve crno-bijelo, primjenite to i kad lupetate ove nebuloze. A uspoređivat Tita i Pol Pota, ma dajte. Pokret Nesvrstanih je u biti antikolonijalizam. Kao što ste sami rekli, nije sve crno-bijelo. I usput, SFRJ, tehnički gledano, nije bila u komunizmu od tamo 50, 60,god. Pogledajte definiciju u riječniku.
  0 0% 0
 • marina.maras001 marina.maras001

  26.03.2017 u 19:04h

  možda, ali je isto tako istina da su boljševici prije 100 god. definirali homoseksualnost kao partnerstvo između dvije punoljetne osobe, i to pred sudom. Tako kad govorite, da nije sve crno-bijelo, primjenite to i kad lupetate ove nebuloze. A uspoređivat Tita i Pol Pota, ma dajte. Pokret Nesvrstanih je u biti antikolonijalizam. Kao što ste sami rekli, nije sve crno-bijelo. I usput, SFRJ, tehnički gledano, nije bila u komunizmu od tamo 50, 60,god. Pogledajte definiciju u riječniku.
  0 0% 0