navigacija

13 želja za novinarsku i medijsku novu godinu

Registracija
 • Robinzon

  06.01.2015 u 08:09h

  Ah, da-------------Vođa jedne skupine šatoraša će tužiti ministra za branitelje što je ustanovio radno mjesto bedenirke Đure Glogovskog i za tu svrhu iz Državnog proračuna izdvojio neto oko 4000 kn.Čak gospođi ide i radni staž za njegovanje muža. Kaže Đuro kako ti proračunski novci nisu izdvojeni njemu, već da je to plaća njegove žene,što se može iščitati kako će ista supruga i nakon smrti Đure moći raditi na istim poslovima, otvorivši privatnu tvrtku, recimo.Umjesto da se pokrije posranom ponjavom i šuti, on se buni što je njegova supruga plaćena za skrb o mužu (ide joj i radni staž, mirovinsko i sl.) koju skrb bi bila dužna pokazati i bez ikakve naknade kao i sve ostale supruge svijeta.Jel to čuje i vidi ostala hrvatska sirotinja?
  3 100% 0
 • fjakadur fjakadur

  05.01.2015 u 16:08h

  Dragi kolege komentatori ..... @fjakadur vas napušta sve do dana kada će riješiti kriminalnu ovrhu .... u finalu sam .... ide ustavna tužba pa tužba države radi odštete za dvogodišnju patnju, pa kaznena prijava za sve diplome visokih pravnih stručnjaka u državnim institucijama koji su srušili ustavnopravni poredak Republike Hrvatske sa našom kriminalnom ovrhom (pljačkom našeg zakonito stečenog novca na našim bankovnim računima), pa imam posebne tužbe pojedinaca i na kraju ćemo ja i moja napisati kompletnu priču ove neviđene pravne situacije da na mene i moju "u isto vrijeme djeluju dvije i više pravomoćnih sudskih odluka koje imaju totalno suprotan pravni učinak" .... po prvoj smo neprikosnoveni vlasnici nekretnine i imamo zaštitu Ustava RH, a po drugoj (koja nije dirala naše vlasništvo nekretnine nego vlasništvo novca na našim bankovnim računima) "novac dobiven od legalne prodaje pripada drugoj osobi i to državljanki Slovenije (Slovenki)" = "Hičkok" !!!! .... Do ponovnog viđenja ostanite ovako složni i podijeljeni !!!!!!!! .... fjakadur
  3 100% 0
  • zorbas.grk zorbas.grk

   05.01.2015 u 16:59h

   Treba tebi jako dugo :-)....umjesto da si se ugledao u Jezica te dao 2 OO somova za kampanju predsjednickog kandidata a ostao odnio u Svicu a ne on komotno u banku hrvatsku pod stranim vlasnikom i onda reci da nisi ovcica ....jos bi bolje ucinio da si sve stavio u ljubljansku banko gluhi bi ti sav novac cuvao :-)
   0 0% 0
 • livoguza2 livoguza2

  04.01.2015 u 13:31h

  čujovo 04.01.2015 u 11:35h_______________Ovo, što je nadrobljeno u ovomu komentaru, bila bi istina da nije podla laž. Koliko se ja sjećam, jedino je predsjednički kandidat cmizdrio na televiziji da ga komentari na portalima vrijeđeju i neki su portali ukinuti ili hakirani. Karamarko bi (ne simpatiziram toga čovjeka) bio skroz lud kada bi progonio vas koji komentirate u korist njegove kandidatkinje. Jer, nitko Josipoviću ne može učiniti veće zlo nego on sam, Premijer, ministri, KUKUriku zastupnici i vi komentatori. Guštam vas slušati i čitati. Jer vaši komentari nisu nikada potkrijepljeni dokazima. To je obično bla, bla, bla komentiranje. Navijanje iza kojega rezultata nikada nema. Vaš je klub najbolji i kada ispada iz lige. Lp.
  3 75% 1
 • livoguza2 livoguza2

  08.01.2015 u 11:09h

  "zašto novinari ne pišu o tome da je u hr crkva "zabranila plakat" zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja, ali vrijeđanje tuđih vjerskih osjećaja nije "zabranila"."__________Opa, bato! Kako je Crkva zabranila plakat? Istukla one na Cvjetnom trgu? Nikada Katolička Crkva ne će podržati vrijeđanje ičijih svetinja i ljudskog dostojanstva. Tvoje pisanje svjedoči narav Katoličke Crkve. Koliko si puta izrigao svoj otrov po blaženom Alojziju, da je K. Crkva tako zla, od tebe ni prah ne bi ostao. Ili ti misliš da te iza tolikih krabulja samo Ružica može pronaći. Čudna si ti maškara, _rahane_. Svojim komentarima upravo dokazuješ suprotno svomu pisanju. Ipak te mediji ljube i tako dokazuju da su Ružičine želje zasad neostvarive. Lp.
  2 100% 0
 • livoguza2 livoguza2

  08.01.2015 u 11:22h

  "Dana 4. avgusta 1941. u centru Zagreba, u Runjaninovoj ulici kod Botaničkog vrta grupa omladinskih aktivista KPH i SKOJ-a izvela je napad bombama i revolverima na jednu satniju (četu) ustaškog sveučilišnog bataljona." Vito, ovo sam našao na brzinu. Uputi me na tvoje izvore."________________Ne čini li ti se da je ubojstvo iz zasjede mučko ubojstvo. Mene ovo ubojstvo studentske mladeži podsjeća na masakr koji je Puniša Račić izveo u Beogradskoj skupštini. Način ubijanja Hrvata od komunističko-četničkih koalicijskih ubojica neodoljivo podsjeća na ubijanje Hrvata u Vukovaru 1991. Sada se ti čudi zašto se Josipović i Tomo Grobar onako strasno grle i ljube. A u predizbornom spotu Ivo ljubi i miluje bijeli križ. Isti onaj bijeli kriš koji su "šatoraši" nosili na crnim majicama u procesiji do Markova trga i zbog tih križeva pogrdno nazvani križarima. Pravednik je na sve podlosti spreman kako bi prevario Hrvate. Ti mu,_rahane_, nisi ni do gležanja. Lp.
  2 100% 0
 • livoguza2 livoguza2

  05.01.2015 u 16:08h

  "•Nadam se da će novinarski ceh graditi i svim silama braniti ugled svoje profesije. Da će javno prokazati i kritizirati napade na cijelu medijsku industriju."_________Ružice! Pouzdano znam da Vam se ova nada pretvorila u beznađe. Sjećam se da sam na jednoj drugoj temi napisao kako su novinari solidarni tek onda ako pripadaju istomu svjetonazoru. I to komunističkom. U protivnom, solidarnosti nema. Tomu svjedoči medijska šutnja glede trinaestodnevnoga hakiranja portala Dnevno.hr. Nisu samo oni zanijemili. Zanijemile su i institucije zadužene za pronalaženje krivaca. Drago im. Zato opravdano sumnjam da je hakiranje naručeno u predizborne svrhe. Lp.
  2 100% 0
 • Robinzon

  31.12.2014 u 18:04h

  @marty,čime se ti na ispraćaju Stare opterećuješ.Nova godina je za par sati, a ti o smrti i ubijanju.Odi marty na neki party.Razveseli se, a za te teme će nam @levoguzac uvijek pružiti priliku. Ja pijuckam kuhano vino, zagorka bulji u TV.Neznam hoće li nju nešto razveseliti na TV-u, ali vjerujem da kuhano vino mene hoće.
  2 100% 0
 • livoguza2 livoguza2

  08.01.2015 u 10:42h

  "evo sad smo imali nažalost masakr nad onima koji su se usudili na religije gledati na svoj način."____________Baš hvala Ružici što te je našla, _rahane_. Da te nema, trebalo bi te izmisliti. Jer si nadahnuće za pisanje. Mala je razlika između ovih koji ubijaju one koji vrijeđaju njihove svetinje i ovih koji podižu kaznene prijave po Splitu i Slavonskom Brodu protiv onih koji navodno grdno vrijeđaju onoga koji ih voda PRAVIM PUTEM. Nekada su i ovi čuvari vođe i učitelja za ovakve stvari ubijali. Ta i Stepinčevo je srce zbog vrijeđanja voljenog i "neumrlog" vođe spaljeno u pećnici. Lp.
  2 100% 0
 • livoguza2 livoguza2

  08.01.2015 u 11:37h

  Sinoć je na Otvorenom tzv. HRT-a bila tema terorizam u Parizu. Slučaj komentirali stručnjaci. Meni se učinilo da su poručili kako i zagovornici liberalne demokracije moraju debelo razmisliti dokle sežu granice medijskih sloboda. Učinilo mi se da su medijima i globalistima poručili isto ovo što Robinzon poručuje _rahanu_: " Mogli bi malo povući ručnu!" A bilo bi dobro kad bi ljudi odustali od navaljivanja na tuđe svetinje kao prase u surutku. Isus je strpljivo podnosio udarce, a ljude zna izdati strpljenje. Jer nisu Bogovi. Uostalom, Isus je Petra poučio da će od mača poginuti tko se mača laća. Lp.
  2 100% 0
 • čujovo čujovo

  31.12.2014 u 18:08h

  Opet ovaj? Koliko ti otrova imaš u tim zubićima, M.? Nevjerojatna, uistinu nepobjediva logika: "...Gđa Cigler uzela Frljića na red, a ustaše ne uzima..."??? Dakle, zaključak je: Gđa Cigler je "ustašica"? Ma bravo. Popij ti dvi, ne jednu. I ne laži. Ne podmeći. Gđa Cigler kritizirala, po svom ubjeđenju, Frljićev čin u Rijeci. Samog Frljića gđa Cigler uopće nije uzimala na red. Kao ni ustaše. Nije, bogme, uzimala na red ni partizane... a komunjare da ne spominjemo. Sve u svemu: Nemaš na kome danas ispuniti svoju dnevnu kvotu ugriza, a i do danas si bio bezuspješan. Apetit ti je veći od zapremine želuca. Ukratko: Običan zlobnik. Bundžija. Prznica. ... Mo'š me i ti sad cinkariti...
  2 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  02.01.2015 u 17:34h

  Ti bokca ...... ni me na blogu bilo od lani i ...... ništ se spremenilo nije............. Prošlu godinu su me na kraju podsetili na gospona Josipa Pejakoviča ........ a kad vidim kolko na ovom blogu neke bole rezultati izbora ..... nemrem drugo nego citirati rečenicu iz njegove monodrame "Oj živote" .... copy paste : "tolko mi je to njega bolilo .....tolko mi je on skičo i vriščo ....da smo mi njega morali ......."(vidi 14:20)
  2 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  02.01.2015 u 21:41h

  ču jovo "Grabar Kitarović je ipak kulturna, obrazovana evropljanka" .......................Aha. ................Manje zlo.
  2 67% 1
 • livoguza2 livoguza2

  06.01.2015 u 17:12h

  čujovo 06.01.2015 u 16:58h________(Ču)jovo! Zabole tebe što Hajdukovci odbaciše onaj crveni znak koji su na kapama nosili pjevači iz Vukovara o salati i klanju Hrvata. I splitsku Orjunu koja je iskoristila nezadovoljstvo domoljubne hrvatske Torcide i povela ih na "pravi put". I na utakmicu u Milanu da izazove prekid i našteti državi, narodu i reprezentaciji. Lp.
  1 100% 0
 • Robinzon

  06.01.2015 u 09:39h

  Zato i izbacujemo iz ruke sve što je ljigavo. Lp to izusti i nešto ispusti.--------------Točno, izbacujete sve ljigavo.Dobar si izraz upotrijebio,IZBACUJETE.Izbacivati se može nešto iz sebe a ne iz ruke.Dakle, praznite iz sebe na usta sve ljigavo. Očito je da će ta sluz dugo curiti.Čuo sam da je Josipovićev otac i moj pokojni tast bili u istoj četi.Mogao bi i to nekako iskoristiri protiv Ive.
  1 100% 0
 • čujovo čujovo

  02.01.2015 u 19:17h

  E jadne li nam Domovine... Šparića k'o u priči... Što nam ovi esdepeovci čine? Zemlja smo bez prava na mišljenje. Evo se i ova dva domoljuba boje otvoreno izjasniti i o takvim banalnostima k'o što je obrazovanje, O svekrvi gospođe Tuđman da ne pričamo... Sve ode kvragu....odoh i ja, hvata me muka...
  1 100% 0

Pošaljite komentar

Samo registrirani i ulogirani korisnici mogu komentirati

Nemaš korisnički račun? Registriraj se!