navigacija

Grmoja je uvjerljivo medijski najzastupljeniji političar

Registracija
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2015 u 12:46h

  Robinzon "a Milanovića samo neki američki čeh Braun." ........ Aha .... I čim je Čeh otišel .... Milanovič se posvadil s svim Hrvatima ....... čim se Čeh vrnul ......... Milanovič se dogovoril da bu Predsednik Sabora. .......... A ništ ..... Svežite gospona Brauna na Iblerovom trgu ..... nek vam se najde pri ruci.
  3 75% 1
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2015 u 13:30h

  Igi125 "Svi drugi komentatori mi uvjek odgovore jasno i razumljivo." ........ Aha ......... Rekel je deda .... da za pisati ..... i shvatiti komentara ..... treba približno ista količina pameti.
  3 75% 1
 • livoguza2 livoguza2

  21.12.2015 u 19:41h

  Čini se da je Ružica ovim besmislenim tekstom uspjela uplašiti jedino sveprisutnoga Grmoju. Kao da je u jamu propao. A mnogo mudar čovjek. Skoro kao Milanović. Predsjednik nepostojećega Sabora. Lp.
  3 60% 2
 • livoguza2 livoguza2

  23.12.2015 u 09:35h

  "Petrov je zablistao u svoj svojoj bijedi.Do sada smiren i razborit, izgubio je živce jer je Milanović namjerno sam sebi otpilio granu na kojoj je sjedio.A uvrijedio se je i zbog toga što mu je Milanović telefonom poručio da mu dedica nosi podsuknju.Preko svega je mogao preći, ali preko ove uvrede ni u ludilu."__________Znam da ti nije lako, Pustolove. Nije lako poslije onoga ushita i leta u nebo, naglo ljosnuti na zemlju. Nije Petrova i Most uznemirila podsuknja djeova, nego ljudi nisu htjeli sudjelovati u državnom udaru koji je Milanović podlo isplanirao. Netko ih je, očevidno, upozoriona dvije bitne stvari koje nitko razuman Milanoviću ne bi mogao oprostiti. Prvo, Zoki je najprije pokušao ostati na vlasti u skladu s Ustavom. Pregovarao s Petrovim, a usput htio razbiti Most na nekoliko dijelova i pridobiti ih da njemu osobno potpišu papir s kojim bi u skladu s Ustavom od Predsjednice dobio mandat za sastav Vlade i iscerio joj se u facu onako kako to još samo njemu priliči. Kad mu ta ustavna akcija nije uspjela, prešao je na plan B (ta poznato je njegovo skakanje s plana A na planove B,C,D...) i vlasti se domoći protuustavno, služeći se pritom i uvlačeći i Most u državni udar. Kako? Zar se nije dogovorio s B. Petrovim da će on uzeti mjesto predsjednika Sabora, a njemu prepustiti mjesto mandatara za sastav Vlade. Zašto je to protuustavno? Upravo zato što se kao tehnički premijer skupa sa svim ministrima i dužnosnicima odrekao zastupničkog mandata i svoje mjesto prepustio zamjeniku s liste. S obzirom da je Leko konstituirajuću sjednicu prekinuo i najavio sazivanje nove kada se za to steknu uvjeti, a čini se da su se stekli), milanović nije mogao naknadno verificirati zastupnički mandat, nego u nastavku sjednice mogu sudjelovati i odlučivati samo oni zastupnici koji su ga verificirali pa bi predsjednik Sabora postao protuzakonito i protuustavno. Takav nasrtaj na najvišu vlast parlamentarne demokracije može se nazvati jedino državnim udarom i opstrukcijom Ustava. Što je g. Petrovu i Mostu preostalo drugo nego otkantati zaplotnjaka i očuvati državu, narod koji im je poklonio povjerenje i demokratski sustav kao političku vrijednost? Ovo što vi na blogu složno predbacujete B. Petrovu nije ništa drugo nego podrška državnom udaru i zaplotnjaku. Zato mislim da će uskoro Milanović nekoliko kopala po medijskoj prisutnosti nadvisiti g. Grmoju. Čitajte i učite! I nikada ne zanemarujte Ustav Republike Hrvatske! Znam da jugoslavenski nikada zanemariti ne ćete. Lp.
  2 100% 0
 • Vito Vito

  24.12.2015 u 10:17h

  Robinzon 24.12.2015 u 09:24h __________ Onda niti nije bilo stranačke pripadnosti nego etničke _________ Ako nisi bio u paritji nitko te nije niti postavljao na bilo koje mjesto, kamoli neko rukovodeće ____________ Ako si bio srbin imao si sve ovlasti postati poslovođa __________ Sad moram dobro razmisliti u kojoj ste to tvrtki radili, a da nije za poslovođe imala srbe i partijce i da je dobro poslovala s hrvatskim rukovodstvom
  2 100% 0
 • ciglerru

  25.12.2015 u 09:03h

  Svim komentatorima i svim čitateljima želim sretan Božić.
  2 100% 0
 • livoguza2 livoguza2

  26.12.2015 u 15:17h

  Danas rimokatolici slave blagdan Svetog Stjepana Prvomučenika. Zbog čvrste vjere i odanosti Isusu Kristu, zlikovci ga kamenovaše. Otada do danas bijaše puno onih kojima je blago zbog toga što su progonjeni zbog vjernosti Kristu. Na ovomu blogu se mnogi prihvatiše kamena da bi učinili zlo čovjeku koji nikomu, makar dosad, nije ništa skrivio. Govorim o novom mandataru za sastavljanje Hrvatske vlade g. T. Oreškoviću. Naš "istinoljubac, @mišo ne žali ni truda ni kamenja da se g. Oreškoviću domogne glave. Mene je danima korio da lažem jer sam ga okrivio za veze s HNS-om, mada ni ja ni itko drugi ne može dokazati da je bio član HNS-a jer stranke nigdje ne objavljuju svoje članstvo. A on lažno optužuje g. Oreškovića, unatoč činjenici da je javno dostupan Ustav, Zakon o Vladi i Saborski poslovnik. Ako igdje u tim dokumentima bude određeno išta o tomu da samo Hrvati monu biti članovi vlade i da moraju izvrsno govoriti hrvatskim jezikom, neka to predoči javnosti. Ovo što je ponudio, s njegovim gnjusnim i lažnim optužbama g. Oreškovića nema nikakve sveze. Pogotovo u Ustavu i Zakonu o Vladi ništa ne može potvrditi njegovu i Milanovićevu tvrdnju o legitimitetu preuzimanja dužnosti g. Oreškovića. Dakako, nigdje nije određeno da glasovanje o predsjedniku Sabora mora biti tajno (Milanović zaljubljen u ilegalu) ako postoje dva kandidata za Predsjednika. Milanović misli da će uvijek on biti u prigodi odlučivati o načinu glasovanja i da bi u ilegali i prijevarom mogao klatno prebaciti na lijevu stranu. Ako netko zna drukčije, neka gukne. Prije nego gukne, neka pobroji sve ministre koji nisu Hrvati u bivšoj KUKUriku vladi. Ili neka odloži kamenje kojim su odlučili nabacivati se na g. Oreškovića. Lp.
  2 100% 0
 • Vito Vito

  21.12.2015 u 08:17h

  I. Strenja Linić _____________ Ne znam jeste li primijetili kako je dala do znanja da su Mirku Norcu smjestili i da je žrtveno janje _______________ Polako istina dolazi na vidjelo
  2 100% 0
 • Vito Vito

  22.12.2015 u 08:25h

  Jura.Luzer 21.12.2015 u 14:58h ____________ Ne varaju birače, nego vjernike __________ A pretvaraju se da su pošteni i Bogobojazni te da poštuju deset zapovijedi i ne primijenjuju sedam smrtnih grijegova
  2 100% 0
 • Vito Vito

  21.12.2015 u 08:20h

  I. Strenja Linić _____________ Sad se novinari moraju dokazati da su pošteni i objektivni te da znaju svoj istraživački novinarski posao - tko je smjestio Mirku Norcu???????????? ___________ Ti su pokvarenjaci i dalje živi i bogate se pljačkajući Hrvatsku __________ Nije ih mnogo koji su bili povezani s Gospićem pa novinarima neće biti težak posao ___________ Pogotovo kad znamo da je ubijen i borac koji je htio objaviti istinu o događajima u Gospiću
  2 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  25.12.2015 u 23:41h

  miso "pa ja molim ono što je moguće, tj. za postupanja ubuduće, a Ti stalno vraćaš vrijeme unazad (za sada je to nemoguće). " .............. Bormeš ..... deda me vučil gledati kaj je neko delal unazad .... da bi znal kaj od istog ..... morem očekivati ubuduče. ......... A rekel je nekaj i o onima koji bi šteli sakriti prošlost...... samo to zbog moderaptora .... nesmem napisati.
  2 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  22.12.2015 u 15:18h

  Gospođo Ružice "moram okriviti sustav," ....... Je ..... navek je sustav kriv. .......... Jeste potpisali za Referenduma ......... za promenu sustava?
  2 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  25.12.2015 u 21:01h

  Igi125 "kad vidim tko me proziva zbog inteligencije mogu se samo nasmijati." .......... Prosim cenjene komentatore da ne prozivaju kolegu Igija zbog inteligencije. ........ Ja bum mu svedok .... da on nema ništ s tim.
  2 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  26.12.2015 u 12:38h

  miso "tko se treba sramiti što si poštivanje hrvatskih zakonov proglasil sramotnim" ...... ???? ...... Kaj bi ja poštivanje hrvatskih zakonov proglasil sramotnim ? ...... Sramotno je to kaj ti svoje laži ... izrečene v cilju levoliberalne totalitarističke propagande ...... pokušavaš prikriti .... zloupotrebom Božiča. ..... I ne samo zloupotrebom Božiča .... nego i zloupotrebom .... mog dede.
  2 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  25.12.2015 u 20:57h

  ču jovo "Evo da se i ja nasmijem, čorbice. Zabrljaviš nešto, pa to odbrljaviš u oblačiću, i kažeš da drugi imaju "brži jezik od mozga". " ............ Glavno da si se ti ......prepoznal.
  2 100% 0

Pošaljite komentar

Samo registrirani i ulogirani korisnici mogu komentirati

Nemaš korisnički račun? Registriraj se!