navigacija

Šminkeri, ne podgrijavajte slavu u šatoru na Savskoj

Registracija
 • livoguza2 livoguza2

  21.12.2014 u 17:04h

  Opet se logika spustila u kokošinjac i perad navalila da je raščeprka. Ružica piše "Opravdan je dosad jedino bio iznenadni i medijima nenajavljen dolazak predsjednika Josipovića i ministra Matića peti dan protesta i sutradan dolazak predsjednika Sabora Leke", a ničim ne dokazuje opravdanost ovih posjeta. Valjda su opravdani da se i oni tamo slikaju. Da su znali koliki im je tamo autoritet, ne bi ni dolazili. A došli su prosvjednike uvjeriti kako oni znaju da su njihovi zahtjevi neutemeljeni i da je najbolje da neobavljena posla odu svojim kućama. Drugi opet tvrde da prosvjednici nemaju podršku javnosti pa ne mogu shvatiti kako onda netko može imati bilo kakve koristi i zašto bi se kitili njihovim perjem kad ga nemaju. Svi su posjeti po toj logici kontraproduktivni. Treći, oni koji rata ni vidjeli nisu, tvrde da su prosvjednici obični pijuni u Karamarkovim rukama i da žive kao bubrezi u loju, samo što nemaju za život potrebitih dijelova tijela, već koriste surogate ili se kotrljaju na kotačima invalidskih kolica. Čovjek ima osjećaj da bi navedeni umnici jedva dočekali biti u njihovoj poziciji kako bi uživali u životu i blagostanju. Četvrti opet tvrde da, bez dolaska u šator, i kićenja invalidskim perjem kojega po Igiju125 i njegovu kolegi oni uopće nemaju, M. P. Thompson nikada ne bi u Čavoglavama okupio stotinjak tisuća ljudi i na koncertima onoliko koliko ih na nogometni stadion može stati. Peti opet kukaju za 320000 neuposlenih kao da su invalidi za njihov usud krivi, a ne oni koji vladaju i zakone donose. Ovima nitko nije kriv što se ne bore za svoja prava, a invalidi branitelji bore. A svi bi zanemarili ustavno pravo na javni prosvjed i iskazivanje neposluha na javnim mjestima (urlati u šumi i po planinama oni im ne brane) i na 100%-tne invalide uputili postrojbe policije i vojske kao u dobra stara vremena. Najsretniji bi bili primijeniti kinesku tehniku s Trga nebeskog mira. Svemu tomu sam se nadao, ali nisam logici sveučilišnog profesora K. Krkača. Njemu još nije jasno da invalidi u Savskoj brane dostojanstvo Domovinskog rata i svoje dostojanstvo koje im je njihov ministar i pomoćnik mu Glavašević svojim činima popljuvao. Oni g. Krkaču traže ostavku ministra Matića, gđe. Nađ i B. Glavaševića. A Milanović će radije žrtvovati sve invalide i branitelje, nego izliječenog ministra PTSP-ovca i njegovih pomoćnika kojima je V. Teršelić narodna savjest. Sve mi se čini da Ružica ovim tekstom želi isprovocirati sve branitelje i neuposlene da Viti i Robinzonu zakrče prometnicu i pokažu tko je sve šminker u Hrvatskoj. Lp.
  33 85% 6
  • arjavas arjavas

   22.12.2014 u 11:02h

   Liva guza., jesi li ti uopće pročital gornji članak ? Ja mislim da nisi .
   0 0% 4
 • livoguza2 livoguza2

  21.12.2014 u 17:24h

  Ružice! Probao sam otkriti razliku između Vaših stavova i rečenice "Domoljublje na četiri kotača...s pogonom na klerofašizam", psihijatra mr.sc. Nenada Horvata i nisam je našao. Žalosno je da takvi intelektualci tako otrovno govore o stopostotnim invalidima Domovinskog rata i da nemaju nimalo pijeteta za njihovu žrtvu! Upravo takvi Vaši stavovi dokazuju da su invalidski zahtjevi opravdani jer tako isto o njima i Domovinskom ratu misle oni čiju ostavku traže. Još sam jednu insinuaciju i podvalu opazio u Vašem pamfletu.Dekan i njegovi studenti mole medije da ih uslikaju, a Josipović, Leko i Matić nisu molili i svi mediji bili na licu mjesta i uslikali ih. Koja slučajnost! Lp.
  29 85% 5
  • JORGOVAN JORGOVAN

   22.12.2014 u 12:03h

   eto...pijetet imam prema njihovoj žrtvi. Točka. Prema svemu ostalome što oni predstavljaju, pogotovo u Savskoj, nemam nimalo. Iako su mi suborci. Jer ovo što oni rade nema veze s ničim. A najmanje ima veze s nekakvom borbom za boljitak braniteljske populacije i poboljšanje našeg položaja u društvu. Jeftino ste se svi skupa prodali za nečije privatne interese i za interese HDZ-a i za interese njihove predizborne kampanje. Kad se orijeznite i shvatite kako ste izmanipulirani i izigrani, bit će kasno za plakanje i riječi: "opet smo prevareni"...ali neka, uvjerit ćete se sami, vrlo skoro. Znate kak se veli...ko s vragom tikve sadi...
   1 50% 1
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2014 u 16:17h

  Gospođo Ružice " a da objave susjedu sa Savske, koja je donijela svježe vanilin kiflice." ....................... A ništ. ...... Rešenje je trivijalno. .................Otidite par dana prek Božiča i Nove Godine k Braniteljima v šator i ....... pišite priče o susedima koji su kolače donesli.
  27 93% 2
 • Androniko Androniko

  21.12.2014 u 11:29h

  Pa jasno je da političari dolaze tamo jer se nalaze u jeku predizborne kampanje pa im to donosi političke poene u narodu, sigurno da nekome tko negativno kotira u narodu je tuđa patnja najbolja rekklama . Ali jednom Thompsonu koji je došao u društvu suboraca posjetiti invalide Domovinskog rata, koji je prethodno napunio stadione dvaju najvećih rivala, svaku dvoranu gdje se pojavio sigurno, koji ima najprodavanije albume i koji je osvajač Porina za hit godine, sigurno nije potrebna samopromocija kada biti popularniji nego što jest niti ne može.
  24 92% 2
 • knezica knezica

  22.12.2014 u 10:56h

  Pravo je svakog čovjeka ponaosob, posebno hrvatskog domoljuba da dođe, obiđe i dadne podršku našim najtežim invalidima koji se bore za prava svih branitelja. Ali je ispod svakog nivoa da jedan novinar/ka to koristi da bi te iste ljude, domoljube nazvala reklamerima, šminkerima ili ne znam kako već ne. To je sramotno pisanje kojemu je cilj obeshrabriti sve koji dolaze da slučajne ne dođu, jer će ih eto Ružica Cigler obići. Da li ste vi gospođo Cigler , barem kao novinar i znatiželjna osoba, ijednom došli obići naše heroje i stradalnike??? Niste! A niste zato jer ste u jednoj sasvim drugoj opciji, koja se bori protiv svega onoga za što se bore branitelji. Ali neka maske padaju, izvukli ste se svi iz svojih ljuštura i pokazujete pravo lice . To je najveći doseg koji su branitelji ostvarili svojim prosvjedom. Neka se zna tko je na kojoj strani. Jer ste se vi očito svrstali na neku drugu, meni osobno neprijateljsku stranu!
  20 87% 3
  • arjavas arjavas

   22.12.2014 u 11:09h

   Knezica ,. meni kao branitelju ne trebaju nikakva prava za koja se navodno bore ovi "šatoraši " , naročito ne ona za koje se bore npr. Klem , Deur i Vučemilović i slični . Ovo je čista politička predizborna igra , koja bu splasnula nakon ovih predsjedničkih izbora . Vjerovatno bu se opet nekaj slično skuhalo u Karamarko - Vaso- diplomac kuhinji uoči parlamentarnih izbora .
   1 20% 4
  • zorbas.grk zorbas.grk

   22.12.2014 u 11:12h

   pa da je i tako ... i na to imaju pravo
   4 80% 1
 • GMBH GMBH

  22.12.2014 u 10:02h

  Ruzica Cigler je al pari Mladenki Saric koja otkrila karte i preselila se u stozer, uskoro Bivseg Predsjednika. RC je jugo-otadzbinski relikt
  19 90% 2
 • livoguza2 livoguza2

  21.12.2014 u 20:59h

  Igi125! Ti uvijek nešto dokazuješ iznimkama. Sad ćeš reći da iznimke potvrđuju pravila. Po tvomu bi svi apostoli bili izdajnici jer je jedan od njih (Juda) izdao Isusa, svoga učitelja. Istim se argumentima služi predsjednik Josipović na sučeljavanju na RTL-u. Veli da mnogi branitelji njemu pišu i podržavaju Matića i Glavaševića i da je to dokaz da oni dobro rade. Zaboravio pobrojati dobijena pisma i usporediti ih s Registrom branitelja. Bi on da mu to ide u prilog. Vidim da ti nije jasno zašto nadodaju zahtjeve i traže ostavku Premijera i Predsjednika. Da znaš logično razmišljati bilo bi ti jasno da su ti novi zahtjevi iznuđeni Predsjednikovom i Premijerovom podrškom Matiću i Glavaševiću. A zahtjeva o novom obračunu nije moglo biti prije nego su za njih saznali. Da si ikada čuo da su mnogi stranci bili dragovoljci Domovinskog rata i da su , za razliku od Josipovića i Milanovića, ginuli i poginuli za Hrvatsku, razumio bi i podršku Dinamovih stranaca invalidima u šatoru. Kad govoriš o strahu sindikata da će im branitelji ostvarenjem svojih prava stanjiti vlastitu buštu, onda ništa ne znaš ni ti ni oni. Jer je vrlo malo branitelja koji opstoje isključivo od braniteljskih mirovina. Mnogi su branitelji zaradili mirovinu u svojim firmama, mnogi još rade i velika je laž da su svi na državnoj grbači kako bi mogli ugroziti sindikaliste. Sindikati im se ne pridružuju jer ih vode ljevičari koji javno urlaju protiv vlasti, a potajice rade za ljevicu. Ozren je Matijašević veći komad kruha htio zaraditi uz nesuđenog predsjedničkog kandidata Rudu. Briga mene za Mamića jednako kao invalide u šatoru za eure iz Eunije kojima su ih neki htjeli kupiti i vratiti kućama. Jasno i glasno su se izjasnili da je njima Domovina, njezino dostojanstvo i dostojanstvo Domovinskog rata ispred svih mogućih eura. Znaš li, možda, zašto Josipović narod plaši Kevinom jamom? Koliko ja znam, Kevinu su jamu punili partizani, a ne netko drugi. Meni se čini da on propagira falšu robu. Lp.
  19 86% 3
 • livoguza2 livoguza2

  21.12.2014 u 21:12h

  A ništ. ...... Rešenje je trivijalno. .................Otidite par dana prek Božiča i Nove Godine k Braniteljima v šator i ....... pišite priče o susedima koji su kolače donesli.____________ Je! Kad bi sve te priče ukoričila, moguće bi dobila Nobelovu nagradu za književnost i tako zaradila više novaca nego vrijede svi zagrebački kolači ispečeni u tomu razdoblju. Ali, ona voli zaraditi malo na pričama koje nemaju nikakve veze s činjenicama, ali ih zato halapljivo gutaju vodenoglavci. Tko može platiti taj užitak?!
  18 90% 2
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2014 u 16:29h

  Robinzon "To je demonstracija sile političkog podzemlja, koje se je samo poslužilo teškim invalidima Domovinskog rata." ..........Odi v Savsku pa to objasni invalidima .
  15 94% 1
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2014 u 16:52h

  miso "Zaraditi pola milijuna za nenastupanje, to je umijeće." ...... Je ...... Bormeš mu v ovoj kampanji ni niko platil za nenastupanje ..... pa je nastupil.
  14 88% 2
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2014 u 18:11h

  Robinzon "ma je nanjušio dobro tržište za prodaju domoljublja." ........ Jesi kupil koju kilu?. ......Dobro bi ti došla.
  13 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2014 u 18:18h

  čujovo "skrušeno priznaš "Jesam, lopina sam""........ Nemoraš priznati.
  9 100% 0
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2014 u 18:44h

  igi125 "Možda se boje da ce svaki ustupak veteranima " ....... Di si ti videl da branitelji v Savskoj traže ustupke? ........ Ne podvaljuj.
  9 82% 2
 • doktorica doktorica

  22.12.2014 u 10:34h

  ovakovim temama skreće se pozornost sa propasti našeg gospodarstva,nezaposlenosti,lošom kupovnom moći građana,bijede i siromaštva.Da je svima dobro bilo bi dobro i braniteljima.Umjesto da se naši političari pitaju kako je moguće uopće preživljavati sa lošim plaćama i mizernim mirovinama njima je vlastita promocija najvažnija.Ljudi na "trulom"Zapadu nemaju pojma tko su im ministri,jer su zadovoljni,a mi moramo svakodnevno slušati gdje i zašto,kuda i kome idu naši.Umjesto nagrade za rad dobije se otkaz,umjesto Božićnice neplaćeni prekovremeni.Pa dokle tako?!
  8 89% 1
  • arjavas arjavas

   22.12.2014 u 11:21h

   Doktorice ,. o kakvoj bijedi i općem siromaštvu "trkeljaš " ? Turističke agencije vele da su svi aranžmani za skijanje rasprodani , u supermarketima gužve kao nikada , u Zagrebu sve puno štandova , i svi dobro posluju . Majstori smo kad pljujemo sami po sebi . najžalosnije je kaj se to radi iz politikanskih razloga . KO ti je rekel da se božičnice ne isplačuju . Skoro da i nema privatne tvrtke koja ne isplačuje božičnice , ili to rade preko bonova ili na druge načine . Javna poduzeća to rade od HEP-a do INE,. jedino su " stradali " djelatnici u državnoj upravi . A kaj fali najvećim " bunđijama " Klemu , i njegovim "bojovnicima" ?
   0 0% 3
  • zorbas.grk zorbas.grk

   22.12.2014 u 15:06h

   Ti im falis.....idesi ti na skijanje sa sluzbenim A6 ?
   0 0% 1
 • Jura.Luzer Jura.Luzer

  21.12.2014 u 18:41h

  čujovo"ni kliještima ne mogu iz tebe izvući" ......... Znam ja da si ti jedan od onih ..... koji su iz ljudi ........... navikli klještima izvlačiti.
  7 100% 0

Pošaljite komentar

Samo registrirani i ulogirani korisnici mogu komentirati

Nemaš korisnički račun? Registriraj se!