Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera 100 bofora

Inspiracija - zvjezdice od filca za dječju sobu

Dječje su sobe i izvor inspiracije, ali i prostor gdje roditelji mogu izraziti svoje kreativne ideje.
Objava 07. listopada 2017. 0 komentara 284 prikaza
zvjezdice od filca - ukrasi za dječju sobu
zvjezdice od filca - ukrasi za dječju sobu
zvjezdice od filca - ukrasi za dječju sobu, 100 bofora, setovi za izradu, uradi sam

Mislim da je svima posebno drago kada se uređuje taj mali kutak doma. Dječja soba je mjesto gdje je i odraslima dopušteno malo se opustiti i baciti maštu na volju. Dječji je svijet prepun boja, često je prepun i nebitnih stvari, nepotrebnih stvari, čudnih igračaka, besmislenih igračaka... Kako naći balans u tome? Ja se još uvijek držim metode rotiranja igračaka, a i ukrasa. Svako toliko neke igračke spremimo, nove izvadimo. Obavezno igračke koje su cure prerasle darujemo dalje. Isto radimo i sa ukrasima. Iako nam neke stvari toliko prirastu srcu i oku da su postale sve-sezonske... ali nekako se pokušavamo držati tog pravila.

Već sam spomenula boje. Kada sam neki dan radila zvjezdice od filca u duginim bojama, dogodilo se to da smo zaključile da su zvjezdice, one na nebu ustvari sive, a ponekad bijele, nekada i malo drugačije bijele i tako je nastao niz zvjezdica u sivim i bež tonovima koji se ustvari, savršeno uklopio u naše šareno nebo. A ako vam se ne ide u nabavku, set za izradu niza koji sadrži sve potrebno možete potražiti i na mojoj FB stranici. Iz filca se izrežu oblici zvjezdica... šivaju se bodom provlačenja  o kojem sam već pisala na blogu. 

Veselo šivanje! 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.