Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera 100 bofora

Kućice od papira - napravite sami

Preuzmite predložak za male kućice od papira i napravite svoj mali grad... Udahnite u njega boje, ukrase i život!
Objava 17. studenoga 2017. 0 komentara 7351 prikaza
kućice od papira, 100 bofora
kućice od papira, 100 bofora
Kućice od papira, 100 bofora

Nekoć davno postojao je jedan grad. Grad kojeg su osmislile dvije šumske vile... Prvo su osmislile jednu kućicu, pa drugu, pa treću, četvrtu i petu...

Već se polako nazire beskrajna zabava. Preuzmi, isprintaj i napravi male papirnate kućice. Najbolje koristiti najdeblji papir koji tvoj printer može primiti. 100-120 g sam ja koristila. Ako želite napraviti čvršće kućice od tankog kartona, koristite šablonu kako bi je prenijeli na karton. Izreži, presavini prema uputama i zalijepi običnim ljepilom ili ljepljivom trakom na mjestima koje su označeni za lijepljenje. Link na PDF na kraju posta.

Mogu se objesiti ili jednostavno posložiti.

Ako se donja strana ostavi otvorena u nju se može gurnuti i neko malo LED svjetlo. Pažljivo s ovim korakom! koristiti samo svjetla koja ne griju kako se kućice ne bi zapalile.

Ako se kućicama dodijele i kućni brojevi, a dno ostavi otvoreno (bez da se zaljepi) - zamirisati će ideja adventskog grada!!! Ove godine Advent ima samo 22 dana!

U prilogu su linkovi za preuzimanje šablona s već ucrtanim prozorima, vratima i ostalim detaljima, kao i prazne šablone koje ćete sami ukrasiti.

100 bofora kućice od papira

100 bofora kućice od papira

100 bofora kućice od papira

Preuzimanje:

iscrtanih kućica – tri predloška za papirnate kućice PDF (72 KB)

praznih kućica tri predloška za papirnate kućice bez iscrtanih prozora i vrata i detalja PDF (62 KB)

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.