Blogosfera 100 bofora

Tri razloga zašto su maškare pravo vrijeme za kreativnost

Napravite sami, iskoristite odjeću koju imate u ormaru. Kombinirajte. Za početak, besplatno preuzmite predloške za izrezivanje filca u obliku maski. Poslužit će. Maske možete kombinirati, kao gornju i donju. Možete ih ukrašavati, prošivati, lijepiti na njih ukrase...
Objava 27. veljače 2019. 0 komentara 183 prikaza
Photo by Ferdinand Studio from Pexels
Photo by Ferdinand Studio from Pexels
Photo by Ferdinand Studio from Pexels

Prvo bih navela da u doba karnevala nema Grincheva koji će poljuljati vašu želju ili ideju za maskiranjem. Nitko vam neće reći da su maškare glupe, da su iskomercijalizirane, da to nije naš običaj... Tko vam tako što kaže, slobodno ga zaobiđite u širokom luku, sada i ubuduće.

Drugo, maškare su sada, jednom godišnje i da - ovo je pravo vrijeme za stvaranje. Bez grižnje savjesti da sada nemate vremena baciti se na kreativnost, da ćete oduzeti dragocjeno vrijeme koje biste trebali posvetiti svim prešnijim stvarima. U ostalom, sve to može čekati, a dodatno možete i morate uključiti najmlađe.

 

A post shared by Maris (@maris.100bofora) on

 

Treće, maska i dodaci koje osmislite i napravite trebaju izdržati taj dan. To je maska, a ne haljina za crveni tepih i ne mora biti savršena. Oslobodite se tereta da to što napravite neće biti dovoljno dobro. Posebno ako to radite za one najmlađe - njima će to biti savršeno. Većina stvari koje zamislite mogu se sašiti i ručnim šivanjem. Uživat ćete sigurno.

Što god napravili bit će sjajno. Napravite sami, iskoristite odjeću koju imate u ormaru. Kombinirajte. Za početak, besplatno preuzmite predloške za izrezivanje filca u obliku maski. Poslužit će. Maske možete kombinirati, kao gornju i donju. Možete ih ukrašavati, prošivati, lijepiti na njih ukrase...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.