Blogosfera 100 bofora

Ukrasi koje još stignete napraviti

Donosim vam mali izbor ideja za ukrase koje još stignete napraviti
Objava 21. prosinca 2017. 0 komentara 247 prikaza
100 bofora, setovi za izradu ukrasa od filca
100 bofora, setovi za izradu ukrasa od filca
100 bofora, setovi za izradu ukrasa od filca

Božić je blizu, a ipak biste htjeli unijeti neki osobni dodir ukrasima i malo se zabaviti? Još stignete, mislim na knap ste s vremenom, ali ako se dobro organizirate - ukrasi su s vama za tili čas.

Božićno stabalce od komadića filca

Što je potrebno: – filc, u više nijansi, ja sam ovdje koristila čak pet zelenih nijansi, no sasvim će ok izgledati i sa tri ili dvije. – konac i iglica oštrog vrha – ljepilo. Više o uputama za izradu, koje su zaista jednostavne, čak nije potrebna vještina šivanja (iako se koristi iglica) - pogledajte na linku: upute za izradu borića od komada filca.

Pamučna punjena stabalca

100 bofora, božićni ukrasi

 

Ovo je za one koji su već vješti sa šivaćom mašinom. Iako je izrada jednostavna, ipak nije za vas ako ste totalni početnik u stisci s vremenom pred blagdan. Potrebno je nešto šarenih pamučnih ili lanenih tkanina, veselih uzoraka, trakice, punjenje i osnovni šivaći pribor. Upute pogledajte na ovom linku: Upute za izradu krpenih stabalaca.

 

Zvjezdice i šuma od filca

100 bofora. šivanje, filc

Potreban je filc, punjenje i osnovni šivaći pribor. Za izradu ukrasa od filca, ne morate niti imati šivaću mašinu. Ovi ukrasi izgledaju posebno dražesno kada su rukom šivani. Oblike zvjezdica, srca, stabalca pripremite sami iscrtavajući ih prethodno na komadu papira ili kartona koji će poslužiti kao predložak. Za svaki ukras su potrebna dva komada tkanine koja se spajaju, a kasnije pune. Ne zaboravite staviti uzicu za objesiti ukrase, a možete ih jednostavno nanizati na konac i tako objesiti. Inspiraciju potražite na ostalim postovima vezanim za Božić i božićno ukrašavanje!

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.