Blogosfera Večernjeg lista

Moć životne energije
Biserka Blašković

Moć životne energije

Biserka Blašković

Više o blogeru
O blogeru

Biserka Blašković

Rođena sam u Zagrebu gdje sam i završila Fakultet za Vanjsku trgovinu.

Zaposlila sam se u struci i ubrzo shvatila kako to nije moj put. Osjećala sam da sam ispunjena snagom i energijom koju treba prekreirati u neka humana i korisnija djela.

Uvijek sam bila puna života i radosti te sam smatrala kako bi bilo divno da se i drugi ljudi osjećaju poput mene.

Bilo je potrebno mnogo truda i hrabrosti i uspjeh nije izostao. Spoznala sam da mogu djelovati na zdravlje, raspoloženje i sreću drugih ljudi.

Shvatila sam da je bolest alarm koji upućuje na činjenicu da nešto nije u redu s našim mislima, navikama i odnosima s okolinom i ukazuje na potrebu da se promijenimo i nešto naučimo.

Sve što je živo zrači energijom, a sva ta energija sadrži informacije. Naše je tijelo okruženo energetskim poljem koje se širi onoliko koliko možemo raširiti ruke.

Energetsko polje sadrži emocionalnu energiju stvorenu našim unutrašnjim i vanjskim iskustvima. Svaki dio tijela odašilje energiju određene frekvencije, a ako se poremeti intenzitet frekvencije, pojavljuje se bolest. Svaka misao koju pomislimo prolazi kroz naš biološki organizam i aktivira fiziološku reakciju.

S obzirom da je bolest rezultat poremećaja protoka energije bioenergetskim tretmanom otklanjam te blokada i stvaram sklad na fizičkom, mentalnom i emocionalnom tijelu.

Zadnjih 25 godina iscjeljivanjem sam pomogla velikom broju oboljelih kojima ujedno savjetujem kako probuditi svoje životne potencijale i iskoristiti ih kreativno te kako zadržati unutarnji mir.

Moja osnovna ideja je „U ljudima pokrenuti svijest da shvate strukturu svemira i nauče živjeti, misliti i treperiti kao dio te cjeline, kao djeca sveprisutnog Kozmičkog Izvora i da na taj način postignu sklad duha, duše i tijela.”

biserkablaskovic@gmail.com

U svojim tekstovima pisat ću o raznim temama, a glavna tematika bi bila životna energija.

Što je životna energija, kako je koristiti na najpozitivniji način, zašto gubimo energiju, kako je obnoviti, zašto dolazi do bolesti, poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, te kako ukloniti nastale probleme.

Mogla bih iznijeti poneko iskustvo iz svoje dugogodišnje prakse, rezultatima i najčešćim boljkama s kojima se susrećemo svi mi i kako pronaći najbolji način da umirimo te „duhove“ koji nam remete mir i zdravlje.

U tekstovima ću podijeliti s vama i neke od tehnika koje su se pokazale uspješnima da bi postigli dugovječnost i vitalnost.

Pisat ću kako uz izazove današnjeg stresnog vremena posvetiti vrijeme sebi i svojoj životnoj energiji.

Blog postovi