Blogosfera Večernjeg lista

Put prema sebi
Bojana Svalina

Put prema sebi

Bojana Svalina

Više o blogeru
O blogeru

Bojana Svalina

Iako sam rođena prije  52 godine, svoje stvarne godine počinjem brojati od 6.9.2006. godine kada mi je dijagnosticiran karcinom dojke. To je bilo moje BUĐENJE koje me prisilno pokrenulo na PUT PREMA SEBI. Tada sam intuitivno znala da sam sebe negdje usput izgubila pokušavajući živjeti onako kako su mi drugi govorili da treba. Nisam znala gdje i kada se to desilo, ali sam osjećala da je jedini put preživljavanja i življenja pronaći izgubljenu vezu sa sobom, saznati tko sam, što želim i kuda želim ići. Osim onog najdubljeg razloga kojeg je tako divno izrekla Ana Rukavina rečenicom „Želim živjeti“, imala sam još dva vrlo važna razloga ostati, a to su moje dvije djevojčice koje su me trebale i koje nisam željela nikako napustiti i sebi uskratiti zadovoljstvo sudjelovanja u njihovom odrastanju.

Imala sam cilj i krenula sam na Put. Bilo je teško, padala sam, posrtala, mislila da sam izgubljena u vremenu i prostoru, ali nadu nisam gubila. Znala sam da je svaki važan put posut trnjem, ali vjerovala sam da na kraju moraju postojati zvijezde.

Svi koji me žele kontaktirati osobno mogu to učiniti preko e-maila: putpremasebi@gmail.com

Svoje iskustvo kreacije potpuno novog života u skladu sa onim što jesam izgrađeno na ruševinama onog što nisam bila ja, te sve što sam prolazila tijekom proteklih 15 godina i prolazim i danas na tom konstantnom putu prema sebi spremna sam nesebično dijeliti i pomoći svima onima koji žele živjeti sebe u potpunosti, a ne znaju odakle krenuti i ima li sve to smisla.

Čitav moj život danas se jednostavno može sažeti u tri riječi PUT PREMA SEBI. Tako se zove i centar u okviru kojeg djelujem kao životni savjetnik, pisac i motivator.

Blog postovi