Blogosfera Večernjeg lista

BooGata Žena
Ivana Lang

BooGata Žena

Ivana Lang

Više o blogeru
O blogeru

Ivana Lang

Ušla sam u 40-tu godinu bivanja na kugli zemaljskoj. Nekada mi se to činilo puno, danas nemam nikakvo mišljenje. Nekada sam imala velike zahtjeve od života, danas ga samo živim i ostvarujem svoje ciljeve. Majka sam dviju živahnih djevojčica, prijateljica​ i životna suradnica bliskim ljudima. Posjedujem dobre tenisice za trčanje i plavu kuhinju za fine svježe obroke. Sve drugo smatram prolaznim i zamjenjivim.

Diplomirala sam ekonomiju u Zagrebu i ubrzo se pokazalo da je to bio samo usputni test.​ Glavni životni testovi nakon te diplome tek su počeli pristizati u obliku ljudi, knjiga, tečajeva, putovanja, dodatnih studija, a sve na temu: Tko sam Ja, Kuda idem i Zašto sam tu. 

Danas stečeno znanje, iskustvo i razumijevanje životnih procesa radosno prenosim dalje u radu s ljudima kroz  kreiranje svjesnih odnosa koji imaju za cilj osvijestiti u nama blagostanje, zajedništvo i napredak. S posebnim žarom sudjelujem kao podrška u kreiranju sretnijih brakova, ali i kao podrška u  osvješćivanju zašto nije išlo i kako dalje. Isto tako s posebnim veseljem sudjelujem u kreiranju korisnih i ispunjavajućih odnosa na radnim mjestima, s ciljem da ona budu mjesto ostvarivanja poslovnih ciljeva, a ne gubljenja energije na nepotrebna dokazivanja. Učimo tko smo mi u odnosima, čemu nam odnosi služe, kako svaki odnos učiniti na dobrobit svima koji u njemu sudjeluju. 

ivana.dblc@gmail.com

 

 

 

Zašto BooGata Žena?

Zato što bogatstvo leži podjednako u duhu i tijelu. Međusobno su isprepleteni i ako svijest o jednom nedostaje drugo nije ostvareno. Prenosim znanja, spoznaje i iskustva iz vlastitog života. Blog je fokusiran na međuljudske odnose, na partnerske, roditeljske i poslovne odnose. To su naše svakodnevne uloge koje želimo i možemo igrati zadovoljno i uspješno.

Čežnja da shvatimo bit i suštinu te živimo sretne odnose u kojima možemo slobodno izražavati Sebe, vjerojatno nikad nije bila jača i nikad više podržavajuća nego li u današnja vremena. Tekstovi imaju namjeru da prenesu znanje što je to što nas u nama samima sputava u ostvarivanju naših želja i ciljeva. Kada shvatimo mehanizam kočnica u nama i s kojim razlogom one postoje, tada postajemo vlasnici vlastitog života. Vlasnici na način da su-stvaramo sa Stvoriteljem, a to je ljudska istinska čežnja.

Radujem se druženju kroz ovaj blog.

Želite li postaviti neko pitanje ili se samo javiti, osjećajte se slobodno pisati mi na ivana.dblc@gmail.com.

Rado ću odgovoriti na Vaša pitanja.

Ivana Lang

 

 

 

 

 

Blog postovi