Blogosfera Večernjeg lista

BurnOut
Hrvoje Kostelac

BurnOut

Hrvoje Kostelac

Više o blogeru
O blogeru

Hrvoje Kostelac

Moje ime je Hrvoje Kostelac, rođen sam u Zagrebu krajem 80-ih. Od najranije dobi sjedim na motoru i zavlačim se pod haube automobila. Zvuk motora, miris benzina i ulja u meni bude najveću sreću pa sam time zaokružio i svoju edukaciju. Nakon elektrotehničke škole usmjerio sam se na motorna vozila te na njima diplomirao. Automobili su mi velika strast koju sam nasljedio od svojih djedova - od kojih je jedan bio profesionalni vozač i instruktor vožnje, a drugi automehaničar.

No motor je moj život, na njemu sam od djetinjstva. Iza mene je mnoštvo ozljeda, i još više nagrada s natjecanja. A preda mnom? Tko to zna? Znam samo da se dok sam živ, neću prestati voziti. I kretati.

Voziti na jednom kotaču, prednjem ili zadnjem, za mene je život. Počeo sam s pet godina, a prvi scooter 'digao sam u zrak', u teen dobi. Vožnja motora za mene otad nije samo kotrljanje po cesti. Postao sam stunter. A kad život predate sportu, posebice ekstremnom sportu, onda mijenjate životni stil.

Moja svakodnevica su motori, crossfit treninzi, sportska prehrana i jako puno ‘šarafljenja’ u garaži. Upravo o tome, o životu sportaša na motoru, pisat ću u blogu. No, nemojte se čuditi kad skrenemo malko i u automobilske vode, jer auti su moja velika strast pa nema razloga da i to ne podijelim s vama. 

Čitajte i pišite mi na hrvojestunt@gmail.com

Blog postovi