Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera BurnOut

Sezona počinje: Premijerno pogledajte moj novi promo video za 2018.

Je li dovoljna strast da bi vam ono što volite postalo stil života? Nikako. U prošlom blogu objasnio sam koliko je treninga, planova prehrane i radova na motoru potrebno da bi započeo sezonu. Idemo dalje…
Objava 28. travnja 2018. 0 komentara 352 prikaza
Promo video 2018. HK_stunts
Promo video 2018. HK_stunts

Iza svakog sportaša koji je ozbiljan u onome što radi zapravo stoji tim, bilo da je psihička podrška ili administracija, ali tu je. Pa je tako, zahvaljujući mom timu i ova sezona počela baš kako treba – uz promo video i sponzore. Dok su jedni odlazili na sastanke i dogovarali nove poslove, drugi su bili ispred i iza kamere. Što smo napravili?

Pa najprije veeeeliku pauzu između postova ovdje na Večernjem, ali kad pogledate video koji vam premijerno prikazujem i koji mene uvodi u sezonu 2018. sve će vam biti jasno (ipak, sorry ljudi i urednice ;) ). Prava akcija tek počinje! A tu je i promo video! 

Višesatno snimanje odrađeno je na treningu, dronom (hvala Dario Wayder!). Nećemo spominjati koliko puta smo ponavljali neke elemente i koliko vremena proveli u montaži, ali se, ako mene pitate, isplatilo. Na videu ćete vidjeti djelić jednog nastupa koji se naravno, uvijek razlikuje od nastupa do nastupa (ovisno o tome koliko dugo moram voziti, gdje i u kojim uvjetima). Ali da, svaki nastup ima svoju koreografiju i uz sitne improvizacije uvijek se držimo svog plana. 

Uživajte u fragmentu jednog nastupa kojeg nismo pokazali nikome. Zašto bismo kad smo ga čuvali za Večernjakovu blogosferu? :)

I naravno, ostavite vaše komentare, pratite me iz dana u dan na društvenim mrežama Instagram i Facebook. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.