Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Chick lit chick

Top 10 - Najbolji ljubavni romani objavljeni 2015. godine

Objava 22. prosinca 2015. 0 komentara 3100 prikaza
Amazon.com
Amazon.com
Top 10

Čitava godina bila je puna iščekivanja novih odličnih knjiga u svijetu ljubavnih romana. Neke knjige su pisane po stvarnom događaju, neke su potpuno izmišljene, neke su inspirirale spisateljice iz potpuno neočekivanih razloga, ali jedno je sigurno - sve su lomile srca diljem svijeta.

Goodreads je ove godine doživio pravi boom što se društvenih mreža tiče. Iako se tako ne čini, ali trenutačno se u svijetu više čita nego posljednjih dosta godina. E-knjige, tableti, Kindle i ostala pomagala su zaslužna za to, a spisateljice diljem svijeta imaju i previše dobrih razloga da svoje ideje prenesu na papir (ili Kindle).

Osobno sam ove godine pročitala više knjiga nego ikada u tolikom razdoblju (na žalost, nisam sve podijelila na blogu) i moram priznati da mi je novogodišnja odluka da više čitam u 2015., najbolja do sada. Bome sam se načitala, a u toj šumi knjiga ih je puno bilo izvrsnih. Teško je napraviti "Top 10" ili bilo kakvu listu, a da se neke ne zanemari.

Definitivno je spisateljica godine Colleen Hoover, koja je svojim stilom i temama knjiga premašila veliku većinu svojih kolegica. Ipak, njezina knjiga nije moj osobni broj jedan. To mjesto pripalo je odličnoj "Before we were strangers" spisateljice Rene Carlino koja se čita u jednom dahu, bez pretjerivanja.

Ostale koje su se našle na popisu su svakako moji favoriti i za njih dajem svaku preporuku. Posebna napomena ide i tome da su sve knjige dostupne na Amazonu, a sumnjam da je neka od dotičnih još prevedena kod nas. Nadam se da će se ubrzo to promijeniti jer nas čeka sigurno još bolja godina što se novih izdanja tiče.

10. Affairytale - C.J. English

9. The Life Intended - Kristin Harmel

8. Every wrong reason - Rachel Higginson

7. King - T.M. Frazier

6. Lev - Belle Aurora

5. When I was yours - Samantha Towle

4. Art & Soul - Britainy C. Cherry

3. Sins of Sevin - Penelope Ward

2. November 9 - Colleen Hoover

1. Before we were strangers - Rene Carlino

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.