Blogosfera Večernjeg lista
Povratak na blog

Nečuveno - učiteljica zagovara Darwina!

Polemika oko spolnog odgoja traje, i moguće nam se čini da smo u tim našim javnim polemikama jako moderni, da ne kažem postmoderni, da se o nečemu u našoj sredini debatira po prvi put; polemiziramo tako, dakle,  već nekoliko godina – a svako malo je ta polemika, čini se, na novom vrhuncu
Objava 22. listopada 2019. 2552 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 7
 • Avatar bradaZG
  bradaZG:

  Dragi autore članka, Darwinova t e o r i j a evolucije. Na vama je želite li vjerovati u nju ili ne. Bar je danas vrlo lako doći do nevjerojatno velikog broja podataka koji ne idu u prilog navedenoj teoriji. ... prikaži još! Krenite od genetike, oprašivanja...

  2 10:35 24. 10. 2019.
 • Avatar Ernest_Fulir
  Ernest_Fulir:

  Potpuno promasena i iskonstruirana dilema. Evolucionizam i kreacionizam ne iskljucuju jedno drugo. Naprotiv. Evolucija je proces koji je osmisljen i dizajniran od strane inteligentnog Stvoritelja. Iskra zivota i pocetak procesa, te zakonitosti po kojima se on odvija su njegovo djelo, ... prikaži još! a proces evolucije, jednom pokrenut, odvijao se samostalno. Niti jedan izum u ljudskoj povijesti nije nastao a da nije prosao svoje rane, nesavrsene verzije. Tako i covjek, i sav zivot, rezultat je razvoja i usavrsavanja koje se odvijalo u etapama. Od brace Wright do Airbusa 380, sve faze su bile djelo inteligentnog designa. Tako i od amebe, pa do Nikole Tesle, zivot je dizajniran u fazama.

  1 20:57 23. 10. 2019.
 • steve:

  Imam samo jedno pitanje za one koji zagovaraju teoriju da je covijek postao od majmuna a to je: Kada ce danasnji majmuni koji zive u sumama, prasumama postanu ljudi.

  1 21:50 23. 10. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.