Blogosfera Večernjeg lista

Shooting Range
Dubravko Gvozdanović

Shooting Range

Dubravko Gvozdanović

Više o blogeru
O blogeru

Dubravko Gvozdanović

Rođen sam 1970. u Vukovaru u kojem sam i odrastao. Školovao se u Zagrebu gdje sam i započeo svoju profesionalnu karijeru kao pripadnik ATJ Lučko. Neposredno pred početak Domovinskog rata vratio sam se u svoj rodni grad branio ga do zadnjeg dana, kada sam zarobljen. Nakon povratka u Zagreb osnivam časopis za oružje 'Delta' čiji sam višegodišnji glavni urednik.

Pionir praktičnog streljaštva u RH kao i osnivač najstarijeg hrvatskog kluba za praktično streljaštvo KPS Delta čiji sam danas i predsjednik, a ujedno i IPSC ( International Practical Shooting Confederation ) Regional Director za Hrvatsku. Osvajač sam mnogih natjecanja u praktičnom streljaštvu te prvi a ujedno još uvijek i jedini hrvatski strijelac osvajač medalje s jakih međunarodnih natjecanja Level III kategorije.

Stalni sudski vještak za vatreno i hladno oružje. Sudionik neposrednog osobnog osiguranja Svetog Oca Pape Ivana Pavla II tijekom njegovog prvog posjeta RH 1994. godine. Glavni urednik braniteljskog časopisa Ruža Hrvatska. Autor mnogih edukacijskih programa za djecu i odrasle iz područja sigurnog rukovanja i ponašanja s oružjem, te priručnika za izobrazbu. Predavač i instruktor za obuku pri Ministarstvu pravosuđa i MORH-u. Autor velikog broja stručnih članaka u mnogim stručnim domaćim i inozemnim časopisima. Ljubitelj oružja i borac za pravo posjedovanja istog…

Predavač i instruktor za obuku pri Ministarstvu pravosuđa i MORH-u. Autor velikog broja stručnih članaka u mnogim stručnim domaćim i inozemnim časopisima. Ljubitelj oružja i borac za pravo posjedovanja istog.

Blog postovi