Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera HIR 3 - brodski dnevnik

Hir 3 na putu oko svijeta: Brodski dnevnici

Zato smo kreirali PATREON Sailing Tribe. Uglavnom sve posade koje plove oceanima objavljuju sadržaj na toj platformi i na taj način prikupljaju sredstva za financiranje plovidbe i održavanje broda.
Objava 30. studenoga 2019. 0 komentara 1064 prikaza
Saša Fegić
Saša Fegić
Hir 3 na putu oko svijeta

Za vrijeme plovidbe svakih 6 sati u brodski dnevnik / Logbook upisujem poziciju, kurs, stanje mora, vjetar, tlak zraka i komentar. Osim toga, u malu vodootpornu bilježnicu pišem ukratko sve što se događa. U treći notebook pak pišem ono što će, nadam se, jednog dana postati knjiga.

Nekad, je Joža Horvat je pisao za Vjesnik. Ne tako davno Večernji list i HTV su pratili plovidbu HIRa i za to plaćali. Danas smo, nažalost, u situaciji da možemo biti sretni kad netko i besplatno nešto objavi o nama.

Zato smo kreirali PATREON Sailing Tribe. Uglavnom sve posade koje plove oceanima objavljuju sadržaj na toj platformi i na taj način prikupljaju sredstva za financiranje plovidbe i održavanje broda. Neki, poput SV Delos i La Vagabonde čine to godinama i s nevjerojatnim uspjehom, neki s malo manje, ali to nam se to čini kao smjer u kojem oni uspješni idu. A i mi bi voljeli biti uspješni:)

Zato smo na Patreonu počeli objavljivati više detalja s naše plovidbe, ekskluzivne priče, fotografije i video. 

Veliko hvala svima koji su se uključili i podržali nas putem Patreona. Već sada smo tako u mogućnosti pokriti trošak satelitske komunikacije i prognoze za ovaj mjesec :)
Hvala i svima koji nas pratite putem mailing liste ili društvenih mreža. Svjesni smo da niste svi u mogućnosti pratiti nas na Patreonu.

Zato, svi koji nas pratite i želite saznati našu poziciju, slobodno nam se javite na SAILINGTRIBE@gmail.com


Pozdrav od HIRovaca!

Saša FegićFoto: Saša Fegić 1 / 10

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.