Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera HIR 3 - brodski dnevnik

Pomorska večer

Objava 23. srpnja 2014. 0 komentara 902 prikaza
Foto: Hrvatska radiotelevizija
Foto: Hrvatska radiotelevizija
Pomorska večer

Ova kultna emisija najpoznatija je bila po pozdravima pomorcima. Danas uz svu silu moderne tehnologije, to više nije tako popularno, ali svejedno je lijepo čuti lijepe želje. Ponekad se pitam šta mi je sve to trebalo i kako sam prije kupnje broda bio bezbrižan, ali podrška i dobre želje koje stižu daju mi snagu i motiv za dalje. Hir 3 je legendaran brod kojeg se još uvijek mnogi sjećaju, pa tako i ja povremeno primam lijepe poruke podrške i ohrabrenja, slično kao i mornari na oceanu. Ovim putem zahvaljujem svima koji su se javili i pružili mi podršku. HVALA!!

Pomorska večer je jedna od najdugovječnijih hrvatskih radijskih emisija, posvećena pomorstvu, brodarstvu i općenito temama vezanim uz more, a emitira se od 1952. godine. U emisiji se tradicionalno objavljuju pozdravi pomorcima. Pomorska večer je započela kao “Emisija za pomorce” koja se prvi put emitirala na tadašnjem Radio Zagrebu, 8. srpnja 1952. godine, u 18:30. Pokretač i glavni urednik emisije bio je Branko Knezoci.

Izvor: Wikipedia - Pomorska večer

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.