Blogosfera HIR 3 - brodski dnevnik

Poruka u boci

Pratite plovidbu HIRa 3 oko svijeta...
Objava 26. svibnja 2018. 3 komentara 777 prikaza
Poruka u boci ruma
Poruka u boci ruma
Zašto pijemo rum na brodu...:)

Uskoro krećemo na put oko svijeta. Modernizirali smo se, pa nećemo morati slati poruke u boci, nego ćemo vam se moći povremeno javiti dikrektno s oceana u vaš inbox:) Svi zainteresirani za primanje HIRovitih mailova s vijestima s oceana mogu se prijaviti na ovom linku: https://goo.gl/forms/3XfflQtMgyyO77RZ2

Plovidbu HIR-a moći ćete pratiti i na našim kanalima…

Blog – Hrvatski: Večernjakova Blogosfera http://blog.vecernji.hr/
Blog – Engleski: Tour du Monde à la Voile https://tourdumondealavoile.com/
Facebook: HIR 3 https://www.facebook.com/tourdumondealavoile/
Instagram: @SailTribe https://www.instagram.com/sailtribe/
Twitter: @hir3sailing https://twitter.com/hir3sailing

 

  • Vito:

    Evo, ucjenom dolaze do podataka, a žele čitati mišljneje čitatelja.

  • Vito:

    U slučaju neprihvaćanja Politike privatnosti i Politike kolačića, ne možete nastaviti s uporabom portala blog.vecernji.hr kao registrirani korisnik. Možete se odlučiti kasnije klikom na „Zatvori i podsjeti me kasnije”, a podsjetiti ćemo Vas ponovno i u slučaju zatvaranja internet preglednika. ... prikaži još!. Korisnički račun možete izbrisati na dnu stranice korisničkog profila klikom na opciju „Izbriši profil”. Ukoliko isto ne učinite u roku od 60 dana, blog.vecernji.hr će to učiniti umjesto Vas.

  • Vito:

    Pratite plovidbu HIRa 3 oko svijeta... ::: Zašto??? __ Nekolicina bogataša odlučila potrošiti novac zarađen u Hrvatskoj (???) i sad to nastoji oglašavati u novinama bez imalo koristi onima koji će to "pratiti". __ A već i sad je jasno ... prikaži još! da će "večernjak" objavljivati njihovo kretanje po svijetu u jedrilici, umjesto korisnog rada i korisne proizvodnje u Hrvatskoj. __ Skoro isto kao i ovi skupljači potpisa za referendume - javno obznanjuju da su prekinuli koristan rad za Hrvatsku i odlučili trošiti vrijeme nekorisno i agresivno napadajući prolaznik/ce.