Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera HIR 3 - brodski dnevnik

Shopping u Trstu

Objava 01. prosinca 2014. 0 komentara 775 prikaza
Trst
Trst
Shopping u Trstu

Čovjek bi pomislio da će nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju napokon nestati potreba za kupovinom u Italiji… ali prevarili bi se. Istina je da se neki sa sjetom prisjećaju ranih buđenja, kolona na granici, švercanja svega mogućega i nemogućega iz Trsta, ali danas nam je ipak svima draže otići do najbližeg shopping centra i ležerno kupiti što nam treba.

Za svaki komad opreme koji moram kupiti prvo pregledam sve kataloge opreme, tražim ponude od hrvatskih zastupnika, pa uspoređujem sa cijenama na internetu ne bi li što bolje (jeftinije) prošao. Velika je razlika u odnosu na nekad to što (gotovo) sve se može kupiti, odnosno naručiti kod nas, ali nevjerojatno je koliko je to skuplje nego u našem susjedstvu. U Italiji dobijem ‘sconto’ prije nego ga i tražim :)

Najnovije istraživanje cijena konopa za škote i podigače me malo razljutila, jer nakon što sam dobio ponudu od naših zastupnika, moj prijatelj Pavel uspio mi je naručiti vrhunske konope Armare po gotovo pola cijene. Hvala Pavel :)!... Ipak, šteta je što se to ne može kod nas...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.