Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera HIR 3 - brodski dnevnik

Što nakon uspješne nautičke sezone?

Rezultati sezone 2021: Nautička sezona 2021 počela je kasno, ali zato je potrajala kao nikad do sad. Što možemo očekivati sljedeće godine na Jadranu?
Objava 08. studenoga 2021. 0 komentara 412 prikaza
Far Niente
Far Niente
Znakovito ime broda

Sezona je bolja nego što je to itko mogao predvidjeti. Što to znači za nas obične smrtnike🤔?Znači da su brodovi u najmu drastično poskupili, da se ne mogu rezervirati na manje od tjedan dana i da su sad već u lošem stanju od prekomjerne eksploatacije, a nisu bili biti dobro pripremljeni zbog loše prošle sezone i štednje zbog neizvjesnosti što će biti s ovom.

Cijene za sljedeću sezonu izgleda da će biti još više, iako teško je predvidjeti što će biti u 2022. Novi val Corona virusa je na vrhuncu, ali nautički sektor kao da tu činjenicu potpuno ignorira. Nemoguće je naručiti novi brod za sljedeću godinu, jer svi su rezervirani, budući da su i brodogradilišta smanjila proizvodnju. Zato cahrteri čak povlače brodove iz prodaje, a cijene polovnih brodova rastu.

Cijene marina, bova i restorana su već ionako previsoke, pa se čini da jedrenje na Jadranu postaje luksuz kojeg će si tek rijetki moći priuštiti😱.

Srećom, tu je naš Sailing Tribe 😉💪😁! HIR će biti spreman za plovidbu Jadranom i nadamo se da ćete nam se pridružiti⛵...

Pozivamo vas da postanete član našeg jedriličarskog plemena, jer svi članovi imati će priliku zajedriti na HIRu⛵! Posjetiti ćemo najbolja mjesta, uvale i plaže i sudjelovati na najboljim i događanjima na Jadranu. 

Smještaj na HIRu daleko je od luksuza novih charter brodova, ali brod to i više nego kompenzira svojom osobnošću😎. Svugdje smo prepoznati i dobrodošli. Povremeno dobijemo besplatan vez, a dobri nas domaćini često počaste pivom, rakijicom pa čak i večerom😋, a sudjelovanjem u jedriličarskom plemenu pomažete u obnovi HIRa. Želimo da ponovo zablista, jer nakon svega što je prošao, On to zaslužuje⛵

Biti će nam zadovoljstvo ugostiti vas i osobno se zahvaliti na podršci!

Članom se može postati samo preko Patreona. Platforma Patreon omogućava online plaćanje i osigurava da je sve transparentno, pošteno i da su svi porezi plaćeni. Na stranici https://www.patreon.com/sailingtribe samo treba izabrati razinu članstva, kliknuti i... platiti 🤑  

Naša adresa je: http://sailing-tribe.com. Za sve pohvale, kritike i komentare... plemenski mejl je sailingtribe@gmail.com Pridružite nam se: https://www.patreon.com/sailingtribe

Far NienteFoto: Far Niente 1 / 14

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.