Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Kako urediti dom

Ljepota rustikalnih terasa

Objava 08. kolovoza 2015. 1 komentara 1541 prikaza
Ljepota rustikalnih terasa
Ljepota rustikalnih terasa
Ljepota rustikalnih terasa, naslovna

Vrući ljetni dani nas mame na boravak uz more i osvježenje, a u trenucima odmora su ugodne terase neizostavne. Bilo da se radi o javnim ili privatnim prostorima, ugodno namještena terasa privući će pogled i želju za zaustavljanjem. Rustikalne terase svakako imaju šarm koji će vas privući!

Ono što prije svega stvara šarm rustikalnog ugođaja je arhitektura, materijali i okruženje, tj.pogled. Dovoljno je smjestiti stol i stolice u okruženje starog objekta zidanog u kamenu i efekt je postignut.

Bilo da se radi o modernom, klasičnom ili rustikalnom dizajnu namještaja, snaga ovakvog ambijenta je takva da ćete se osjećati odlično. Stolice i stol od tikovine, aluminija ili tehnoratana osobni je izbor. U ovakvim ambijentima je poželjno postići notu profinjenosti koja će se suprotstaviti grubosti kamenog okruženja.

Najjednostavniji je način koristiti namještaj u vrlo modernim bijelim i svijetlosivim tonovima, koji su nedavno predstavljeni na sajmu namještaja I Saloni, u Milanu, čime će se postići maksimalna harmonija sa okolišem. Zelenilo unutar dvorišta ili prekrasni pogledi na okoliš dekorirat će prostor sami po sebi.

Ovakvi ambijenti ne zahtijevaju previše detalja, jer je bogatstvo materijala, oblika i interakcija sa okolišem već postignuta.

Foto: Ethimo

  • Važna obavijest

    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čiba:

    Terasa je predivna.I ja imam jednu takvu ali je prazna jer nemam novaca ni snage za uredit je.Uživajte u svojoj!