Povratak na blog

KOS-ovsko ustašovanje Adisa i Amele Pokvić u Uskoplju

I još nešto: kroz Uskoplje je prolazio Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrnu. Na povratku na ulazu u Uskoplje muslimanske snage su ubile vozača Antu Vlajića i ranile četiri sudionika konvoja i jednog američkog novinara. Kroz to isto Uskoplje muslimanska Armija BiH oštro je zabranila 'ustašama' dostavljanje humanitarne pomoći židovskoj zajednici u Zenici u sklopu Bijelog puta.
Objava 11. kolovoza 2019. 7612 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 5
 • Kruc:

  Istina, zaista je tako.SOA mora imati agente svim našim susjednim državama. Ovo nije šala

  13:37 11. 8. 2019.
 • yoca iz amsterdama:

  Što su to BOŠNJACI??? Do rata su se zvali Bosanci. Sjedili su pred kućama i ispijali kave. O vjeri pojma nisu imali. Početkom 92. su organizirali koncerte za Jugoslaviju. Za istu tu Jugoslaviju koja je već na veliko razarala Hrvatsku. ... prikaži još!. Tada Bosanci sada Bošnjaci, htijeli su Jugoslaviju, dakle nije ih bilo briga za Hrvatsku. Onda je ista ta Jugoslavija počela rasturati Bosnu, pa su hrabri BOŠNJACI pobjegli kod nas u Hrvatsku, a Bosnu im je branio HV i HVO. Po završetku rata nisu se vratili u svoju Bosnu, ostali su u Istri, Slavoniji. Nakon rata više nema turske kave u Bosni, nude BOSANSKU. Nevjerojatno. A džamija ima više nego u Turskoj, ali i dalje nema ljudi u njima. Sada na sve moguće načine pokušavaju pljuvati po Hrvatskoj, po Hrvatskoj koja im je jedina pomogla za vrijeme rata. Hrvatskoj koja ih je primila kao svoj narod. Mišljenja sam da Bošnjacima treba uvesti vize za ulazak u Hrvatsku. Mi bez njih možemo, ali oni bez nas ne, isto to vrijedi i za Srbe.

  14:43 11. 8. 2019.
 • janja26:

  Danas je poglavar Islamske zajednice u BiH Husein Kavazovic osudio sve one koji sire lazi o Muslimanima u BiH. Pametnome dosta,umjesto da se isprica Hrvatima on udario kontru. Bosnjakluk!

  14:26 11. 8. 2019.
 • Hrvat a nisam lopov:

  Ima onih koji zive danas, i onik koji su zapeli u proslosti prike 90 godina. Ovaj mladic, na zalost spada u potonje. Hrvatski entitet mora postojati

  13:09 11. 8. 2019.
 • Avatar Vrapčello
  Vrapčello:

  Ako je to učinjeno po nalogu bivših KOS-ovih operativaca cilj je postignut dvostrukim učinkom: Pokvić nije uspio (ili ciljano nije uspio), ali su (da bi bili) Bošnjaci osramoćeni, a u Hrvatim je dodatno produbljeno nepovjerenje.

  13:02 11. 8. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.