Blogosfera Večernjeg lista

Drukčiji? Ne! Samo svoj.
Jan Bolić

Drukčiji? Ne! Samo svoj.

Jan Bolić

Više o blogeru
O blogeru

Jan Bolić

Moje ime je Jan Bolić i pisac sam. Pišem knjige, prozu, romane, kolumne i povremeno poeziju. Autor sam triju knjiga. Prva, zbirka poezije „Trenutci“ (2016.g), druga „Može biti lijepo“ (2017.g) i treća, ujedno i moj prvi roman, kriminalistički „Težina stvarnosti“ (2018.g). Volim pisati, ne bih mogao zamisliti svoj život, a da nešto ne zapišem.

Bolujem od bolesti Spinalne mišićne atrofije tip 2, zbog koje gotovo ništa sam ne mogu pomaknuti, ali bez obzira na progresiju bolesti danas romane pišem i tipkam jednim prstom kojeg još uvijek mogu pomaknuti. Posvetio sam se pisanju i moj san je uveseljavati, zabavljati, potaknuti na razmišljanje i odmarati čitatelje od svakodnevice kroz knjige, i tekstove koje pišem.

Uz pisanje, volim čitati, provoditi lijepe trenutke s obitelji, družiti se s prijateljima, šetati, promatrati, razmišljati, piti kavu i Coca – Colu. Nadam se da će vas moji tekstovi barem potaknuti na razmišljanje. Uvijek pišem iskreno i strastveno. Aktivan sam na društvenim mrežama gdje se redovito družim sa svojim pratiteljima. Možete me pratiti na Facebooku i Instagramu. Hvala svima!

Pišem o svemu. Ponekad svoje misli pretačem na papir, ponekad pišem o nekim društvenim temama i zbivanjima, o lijepim stvarima, o stvarima koje me smetaju, a nekada pišem o događajima iz mojeg života. Pišem i inspirativne tekstove i kolumne, koje uglavnom imaju neku poruku za čitatelje. Moji tekstovi su iskreni, nekada ozbiljni, nekada s dozom humora, sarkazma i svega ostalog. Ako me želite bolje upoznati i pratiti, možete me pratiti na Facebooku i Instagramu! 

Blog postovi