Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Drukčiji? Ne! Samo svoj.

Muškarci, ako ne znate bolje, onda ste papci! (Prezirem Valentinovo)

Muškarci, ako ne znatne bolje onda ste papci! Da, papci! Ako želite pokazati ženi ili partnerici da je volite, da ste zaljubljeni u nju, pokažite joj to na pravi način i ne samo na Valentinovo! Morate biti samoinicijativni, a ne čekati neke određene prilike! Nemojte biti nezainteresirani, jer vezu treba njegovati i graditi! Slušajte svoje partnere i partnerice, ne samo ono što na glas govore.
Objava 09. veljače 2021. 6 komentara 1035 prikaza
Photo by MB
Photo by MB
Jan i njegova nova knjiga

Još nekoliko dana i evo ga 14. 2. Običan datum kao i svaki drugi, ali ne... 

Taj dan je Valentinovo! Dan zaljubljenih golupčića koji se maze i paze... gluglugluglu... 

Svi koji me bolje poznaju, znaju da prezirem Valentinovo! Aha, da, dobro ste pročitali. Eto, takav sam, što da radim. Zašto ne volim? 

Ljubav nije samo Valentinovo i partnerske veze, zaljubljeni možemo biti i u druge stvari, zato mi to Valentinovo nije drago. 

Što, ostale dane se nitko ne voli? Zašto ne mogu biti zaljubljenu nešto drugo? Mogu, naravno. 

Ako si s nekim u ljubavnoj vezi, pa nećeš valjda samo na Valentinovo pokazivati ljubav. Ljubav i ako ste zaljubljeni, to se pokazuje stalno i na puno drugih načina, a ne samo čokoladom i večerom na taj dan. 

Muškarci, ako ne znatne bolje onda ste papci! Da, papci! Ako želite pokazati ženi ili partnerici da je volite, da ste zaljubljeni u nju, pokažite joj to na pravi način i ne samo na Valentinovo! Morate biti samoinicijativni, a ne čekati neke određene prilike! 

Nemojte biti nezainteresirani, jer vezu treba njegovati i graditi! Slušajte svoje partnere i partnerice, ne samo ono što na glas govore. 

Znači ako vidite da vam je npr. žena nešto tužna, muškarci budite podrška! 

Recite joj „Ne brini draga, uz tebe sam!“ (ovo je samo primjer). 

Budite pažljivi. Muškarci, čuvajte žene, partnerice ili djevojke, one su vaš dijamant... pffff... bljak bljak... previše sam postao patetičan! 

Ali uistinu, one su vaš suputnik u životu! Budite zahvalni na takvim ljudima u životu! 

Nije da se sad hvalim i to, ali mi više tako izgleda ljubav nego čokolada u obliku srca! 

Bez obzira na to što obožavam čokoladu, da, ali ove čokolade i praline na srca... ooohh Jesus!

 

Neki dan sam listao katalog iz supermarketa, sve je sad za Valentinovo, ne možeš se ni okrenuti, a da srca ne izviru odnekud. 

Listam, već dovoljno iznerviran svim tim ružičastim detaljčićima, šljokićicama... na stranicama kataloga, pazite, ono što je slijedilo, bilo je ipak previše za mene. 

Zatvorio sam katalog istog trena. Hvatam se za ladicu gdje mi stoji viski... pogledam, nema viskija, mama je pospremala, brzo zovem mamu.... majko... kapi, kapi, kapi... za smirenje, valerin... strusio sam bočicu. 

U katalogu na akciji crveni ravioli i njoki u obliku srca! Crvene boje. Jebo te! Oprostite mi na izrazu. 

 

Sve se prodaje za dvoje, majko mila, čokolade za dvoje, keksi za dvoje, šamponi za nju i njega... još samo čekam uloške za dvoje i to će biti dovoljno. 

Znači, ljubav i istinska zaljubljenost je nešto drugo, a sve ovo ostalo i Valentinovo... ne ne, ne mogu! 

To možda i je dan zaljubljenih, ali mi je to glupost! 

Zaljubljeni možemo biti i druge stvari, to nije samo partnerska veza. 

Naravno, nemam ništa protiv, ovo je isključivo moje mišljenje, ali puno više vrijedi ljubav i zaljubljenost, od svih ovih gluposti. I to bismo trebali što više obilježavati, cijeniti i njegovati, a ne samo taj jedan dan u godini. 

Svaki dan slavite ljubav i zaljubljenost.

  • ironman0105:

    Ovo me podsjeca na Gretu. Balavu izmanipuliranu anarhisticu koja je preko noci postala svjetska strucnjakinja u oblasti klime. Bez da ista zna o tome. Ne zelim doticnog Bolica nazvati niti balavcem, niti anarhistom a pogotovo izmanipuliranim ali sto on zna ... prikaži još! o odnosima muskarca i zene? Po cemu je on strucnjak u tom podrucju? "Deidre" je grupa zena koja bar ima nekakvu edukaciju u sferi koju pokrivaju u jednoj londonskoj tiskovini ali tko daje za pravo nekome kao Bolic da drzi lekcije o temama gdje nema bas nikakvog osobnog iskustva ni strucnog obrazovanja?

  • KRALJ DMITAR ZVONIMIR:

    Čemu pisat toliko riječi? Blog? hehe Zadnja rečenica - sasvim dovoljna!

  • trešće:

    Gledam jel halucinacija i vidim da ipak nije.