Blogosfera Večernjeg lista
Povratak na blog

Hrvatska je pretila i anti-športska nacija

Danas, 27. svibnja, slavi se svjetski dan športa. U nekoliko dana su se među vijestima pojavile tri koje nemaju neposredne sveze, ali u slučaju državljana RH imaju i po mom sudu pokazuju kak...
Objava 27. svibnja 2015. 719 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 10
 • Avatar SN
  SN:

  Sve ovo što se naveli, povezali jedno s drugim posljedica je načina života, vrijednosti koje su postale opće prihvaćene.Ovo me podsjetilo na jednu od dvije atomske bombe razarajuće moći, šifriranog naziva Fat Man. Hvala, i Vama sretan svjetski dan športa.

  1 19:11 27. 5. 2015.
 • ProfesorGI:

  Povijest bu sve ocenila. A povist Hajduka je since 1911.

  1 09:19 28. 5. 2015.
 • ProfesorGI:

  Hajduk živi vječno ! Kontra mraku, kontra sili ! Torcida 1950

  1 21:17 27. 5. 2015.
 • ProfesorGI:

  Ja sam za to da tjelesni odgoj bude svakog dana 1 školski sat tijekom osnovnoškolskog i srednjošlolskog obrazovanja . I da se djeca barem 50 % vremena bave onim sportskim sadržajima koji im se sviđaju , koje rado primjenjuju . ... prikaži još!u . A ne da im se stalno nešto nameće i da dolazi do izbjegavanja aktivnosti . Manje i ocjenjivati postignuća a više vrednovati samu aktivnost . 2 sata tjelesnog odgoja tjedno ovim generacijama koje su izrazito fizički neaktivne - premalo je . Zdrava država trebala bi i to imati u vidu . Svakako .

  1 22:02 28. 5. 2015.
 • ProfesorGI:

  I po meni , sasvim se slažem , Hajduk zadnjih 20-ak godina ima puno problema. Unutrašnjih . Vanjskih ( kriza u državi , liberalni kapitalizam u svjetskom nogometu , dominacija jednog centra - nogometna i ostala ) . Ali , ... prikaži još!, nikad nije bilo da nekako nije bilo . I tko padne , digne se - svojstvo je pobjednika . A Dinamo je meni , Dalmatincu , bio nešto izuzetno drago i posebno . Kao navijač Dinamo sam respektirao , da ne kažem - bila je tu uvijek doza straha od sportskog protivnika , napetosti , neizvjesnosti . I to je trajalo kroz sedamdesete i osamdesete . Zadnjih dvadesetak godina koje su obilježile vladavine Canjuge i Mamića , godine velikog Dinama kod kuće i malog u Europi , godine sve slabijeg Hajduka i kod kuće i u Europi, promijenile su i taj moj odnos prema Dinamu . Ali , dozvolite , profesore Krkač , ja se sjećam dana ponosa i slave i još imam emocije za onog starog hrvatskog Dinama do početka 90-ih , pa je u širem kontekstu - Dinamo za mene , Hrvata , ipak veliki i dragi zagrebački Dinamo . Ponavljam , povijest će sve ocijeniti . Povijesti se sjećamo , budućnosti stremimo . Hajduk i Dinamo , dva su kluba bratska , sa njima se ponosi čitava Hrvatska - bu se opet čulo sa tribina . Hajduk i Dinamo žive vječno ! Torcida , old school

  1 18:33 28. 5. 2015.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.