Blogosfera Večernjeg lista

Buntovnička pravila
Kristina Gallo

Buntovnička pravila

Kristina Gallo

Više o blogeru
O blogeru

Kristina Gallo

Moje ime je Kristina i ja sam hrvatska blogerica i autorica 8 knjiga na Amazonu. Pišem pod pseudonimom Gallo. Prije šest godina počela sam pisati blog na engleskom jeziku Rebellious rules by Kristina Gallo, a moji čitatelji su me motivirali da napišem knjigu. Učila sam u hodu, unaprijedila svoj engleski jezik i napisala 4 vodiča samopomoći, 2 romantične priče i jednu priču iz horror žanra. Po struci sam diplomirana pravnica sa 15 godina iskustva u radu. Pisanje i pravo imaju jednu sponu; međuljudski odnosi su ključ svega. Moj stil je provokativan, sarkastičan, reakcije mojih čitatelja nisu pasivne, možete me voljeti ili ne podnositi, ali sa mnom nikada nije dosadno. Volim trendove i imam mladenački duh. Inspirira me svakodnevnica i pišem u jednom dahu, nemam određeni raspored i tako najbolje funkcioniram.

Moj blog obrađuje područje ljudske psihologije i društvenih fenomena. Svemu prilazim sa dozom humora, ponekad i sarkazma. Lakše je podnositi probleme ako možete vidjeti pozitivnu stranu i nasmijati se. Ja pišem o stvarima koje su se dogodile, ali nikad ne otkrivam prava imena. Moje priče nemaju uvijek sretan kraj, ali razbijaju iluziju i nose poruku. Oduvijek podržavam buntovništvo i smatram da je prirodno reći kad te nešto smeta i zauzeti se za sebe. Pasivnost je najgora ljudska reakcija na negativne stvari, jer svaki agresivac ima žrtvu, kao što i svaka predstava ima svoju publiku.

Volim čitati i širiti vidike, a svakodnevni događaji me inspiriraju. Tako je nastala i moja knjiga "Ružičaste naočale", novela o ženi koju je društvo obilježilo zbog njene nesposobnosti prilagođavanju moralnim standardima. 

Blog postovi