Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Buntovnička pravila

Budi lijepa i šuti, pa će te nogometaš pozvati na privatnu zabavu!

Privatne zabave nogometaša gdje se ulazi posebnim odabirom su zapravo jedan oblik prostitucije, gdje se od žena ne traži da daju duhovite odgovore, intelektualno briljiraju ili predlažu nove nogometne strategije. Nogometaš je poput vojnika koji se vratio s ratne fronte, on se želi odmoriti. U tu svrhu ne treba mu žena koja će mu kvocati "nikad te nema kod kuće", nego silikonska lutka koja se smije i šuti, te širi noge prema potrebi, a za to će biti dobro plaćena.
Objava 07. veljače 2020. 0 komentara 2311 prikaza
https://www.pexels.com
https://www.pexels.com
influencerice se smiju i šute

San mnogih muškaraca je živjeti kao Hugh Hefner, u vili okružen ljepoticama koje udovoljavaju svim njegovim željama. Taj san je ostvariv, ali morate biti poznati i bogati, recimo nogometaš Manchester Cityija.

Kad je Manchester City pobijedio Aston Villu sa 6:1, igrače je trebalo nagraditi. U njihovu čast, a radi relaksacije duha i tijela, organizirana je zabava u ekskluzivnom spa resortu u engleskom gradiću Knutfordu u Chershireu, gdje je igračima Cityja isporučeno 15 talijanskih ljepotica-influencerica po preporuci talijanskih PR agencija.

Naravno, supruge i djevojke nogometaša nisu bile pozvane, a influencerice su na Instagramu objavljivale slike sa zabave. Nogometaši su si priuštili moderni harem, u dobu #metoo pokreta i neprestanih trzavica oko ženskih prava.

Kad je u Zagrebu bio Justin Bieber, odabrana je ekipa manekenki koje će ga zabavljati, a onda je on s njima igrao društvene igre, jednu je posebno izdvojio a ona se ponosno hvalila pažnjom velike glazbene zvijezde.

Vratimo se unatrag u djetinjstvo. Kad su takve žene bile djevojčice, sigurno su ih pitali što žele raditi kad odrastu. I sigurno nijedna nije dala odgovor da želi biti službena konkubina nekom celebritiju. Privatne zabave nogometaša gdje se ulazi posebnim odabirom su zapravo jedan oblik  prostitucije. Tamo se od žena ne traži da daju duhovite odgovore, intelektualno briljiraju ili predlažu nove nogometne strategije. Nogometaš je poput vojnika koji se vratio s ratne fronte, on se želi odmoriti. U tu svrhu ne treba mu žena koja će mu kvocati "nikad te nema kod kuće", nego silikonska lutka koja se smije i šuti, te širi noge prema potrebi, a za to će biti dobro plaćena. Nije silovanje jer ih nitko nije prisilio, a dobar je izvor promociije i zarade. Influencericama će rasti broj pratitelja ako tagiraju nogometaša Cityja na fotografiji, a samim tim će privući i sponzore koji dobro plaćaju. 

Neke influencerice bi bile izvanredne kandidatkinje za harem u doba Otomanskog carstva. Tada je čast bila biti izabrana od strane sultana , iako je žena dijelila njegovu pažnju sa stotinama drugih žena. Da li su privatne zabave ovakve vrste, za potrebe poznatih nogometaša, drugačije od harema? Zadatak je isti, žena je svedena na objekt zadovoljstva i to svojom voljom. Dodatno su ponižene i supruge koje će naravno šutjeti, zbog pozamašne količine novčanica koje dobivaju od svojih partnera. Osvetit će se peglanjem kartice i zažmiriti na jedno oko. 

Ono čega se pametan stidi, budala se ponosi, pa će se odabrane influencerice i hvaliti slikama i susretima s poznatim nogometašima s kojima su bile u krevetu, iako će isti već sutra zanijekati da je bilo šta imao s dotičnima. Dakle, ona svojevoljno pristaje da nekome bude alat za zabavu , samo zato jer je poznat i bogat. A kad bi joj to isto predložio susjed koji radi kao konobar ili stolar, žalila bi se za povredu dostojanstva i konzultirala se sa svojim odvjetnikom radi spolnog uznemiravanja. Stara izreka kaže "ne možeš biti jeben i pošten", no u toj metafori su se neke žene pogubile. Pokazat će tetovirano međunožje poput Wande Nare i onda se opravdavati "ja sam zapravo stidljiva i nesigurna", ili će pokazati silikonski dekolte i onda se obrušiti na pratitelje koji su sliku nazvali degutantnom. 

Kako ženu tretiraju u muškom društvu uvelike ovisi i o njoj samoj. Neki muškarci su fleksibilni pa se neće sramiti ni društva pornoglumice, no muški svijet u principu ne funkcionira tako da polugola žena predaje na univerzitetu i da je shvaćaju ozbiljno. S jedne strane imamo žene koje su ugledne u društvu i njihovi se stavovi ozbiljno shvaćaju. Pogledajte samo Meryl Streep koju sigurno nitko neće nazvati plastičnom lutkom i koja se u jednom diskriminatornom, površnom Hollywoodu probila isključivo svojim talentom. A onda pogledajte Kardashianke i njima slične, koje bi trebale predstavljati nas, druge žene i zalagati se protiv diskriminacije. 

Danas imamo 17-godišnje curice koje napumpaju usta kolagenskim injekcijama i postaju influencerice, nemaju formalno obrazovanje ali su shvatile moć medija pa ako im se posreći tako i zarađuju. Recimo da jednu od njih jednog dana pozovu na privatnu Dinamovu zabavu, bi li one to odbile ili bi se natjecale koja će biti odabrana u žestokoj konkurenciji?

Borba za emancipaciju je tako dobila svog opasnog konkurenta, neku vrstu pasivnog konformizma gdje žene idu linijom manjeg otpora da bi preživjele u muškom svijetu. One imaju sasvim drukčije adute od feministica. Golotinja je njihovo oružje, a plastični kirurg najbolji prijatelj. One službeno nisu prostitutke, ali s prostitucijom opasno koketiraju.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.