Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Buntovnička pravila

Pravi kompliment otvara vrata spavaće sobe

Oni muškarci koji imaju puno iskustva znaju kojim riječima obraditi ženu da bi je doveli u krevet, a da pritom ne pristaju na obaveze. Igra riječi čini čuda, a ako je žena nesigurna u svoje kvalitete, kompliment će otvoriti vrata njene spavaće sobe.
Objava 23. prosinca 2019. 0 komentara 640 prikaza
https://www.pexels.com
https://www.pexels.com
Komplimenti su dvosjekli mač.

Svaka žena voli čuti da je lijepa i posebna, takvi komplimenti gode egu. Ako takav kompliment dolazi od osobe koja ti se sviđa, ima još veće značenje. Žene se vole međusobno natjecati, i ako je kompliment upućen tebi, a ne mrskoj konkurenciji, vjerojatno likuješ. Međutim, komplimenti su dvosjekli mač jer mogu poslužiti kao sredstvo manipulacije. Oni muškarci koji imaju puno iskustva znaju kojim riječima obraditi ženu da bi je doveli u krevet, a da pritom ne pristaju na obaveze. Igra riječi čini čuda, a ako je žena nesigurna u svoje kvalitete, kompliment će otvoriti vrata njene spavaće sobe.

Ako naivno prosuđuješ, a neki tip ti kaže da si lijepa, uzet ćeš to zdravo za gotovo. To je u redu ako si naletjela na iskrenog muškarca koji govori ono što misli. No, iza takvog laskanja mogu stajati i neiskreni motivi.

Iz kojih razloga muškarci dijele komplimente?

Uzmimo u obzir da ti je netko pohvalio kosu, suknju, noge. Možda je to učinio iz čiste pristojnosti, jer si mu šefica, susjeda ili prijateljica koju je ostavio dečko pa treba rame za plakanje.

Možda jednostavno vježba svoje vještine zavođenja. Znaš one tipove u klubovima koji idu od jedne do druge i nude besplatno piće? Ili one na internetu koji lajkaju sve slike i svim ženama govore da su lijepe?

Želi jednokratnu avanturu bez obaveza.

Želi tvoj novac ili želi napredovati na poslu. Nisu samo žene sponzoruše, i sponzori znaju kako uhvatiti pravu priliku, a igranje na kartu ljubaznosti ili ulagivanja je pravi potez.

Želi svoju bivšu napraviti ljubomornom pa laska drugim ženama.

Istina je da neke žene ne znaju primiti kompliment, pa stvaraju teorije zavjere i paranoične su jer misle da muškarci imaju skrivene motive. No, ignoriranje komplimenata ne mora biti nužno loše, žena samo pokazuje da nije laka za osvajanje i da neće pasti na hrpu istrošenih fraza.

Ako muškarac daje komplimente, trebali bi biti originalni, U današnje doba osvajanja u virtualnom svijetu, putem Instagrama i Tindera, nije dovoljno napisati ženi da je lijepa i seksi, jer je takav kompliment otrcan. Pravi kompliment iziskuje originalnost.

Kako ćeš znati da kompliment dolazi iz srca i da nije tek izraz formalnosti?

Rečenice poput "već smo se negdje sreli, izgledaš kao anđeo" su zaista jeftin način komplimentiranja jednoj ženi. Tako su se udvarali likovi iz zastarjelih ljubavnih romana.

Treba izbjegavati seksističke komplimente, jer oni ukazuju na prozirnu namjeru da se žena svede na objekt. Dobre sise, seksi usne i jebozovne noge nisu riječi koje treba upućivati nepoznatim ženama. Na takve terene idu muškarci sa ženama s kojima su već bliski.

Ako muškarac daje komplimente jednoj ženi, a ona je okružena prijateljicama, treba joj dati do znanja da ga samo ona zanima, a ne pola sata kasnije iste hvalospjeve govoriti njenim prijateljicama. To radi samo kreten.

Tvoja djela trebaju biti u skladu s tvojim riječima. Dakle, ako smatraš da je neka žena posebna, onda učini da se osjeća posebno.

Evo primjera kako žene mogu pasti na jeftino laskanje. Tri žene su se našle u situaciji da im se upucavao isti muškarac.

Osoba A: Ja mu se sviđam. Rekao je da voli plavuše.

Osoba B: Mislim da sam ja njegov tip. Pozvao me u kino da gledamo triler, a ja volim trilere.

Osoba C: Meni je rekao da voli žene s oblinama. Ja sam njegov tip.

Muškarac koji baca udice na više frontova isprobava svoju zavodničku moć i koristi laskanje kao oružje. Neke ribe se uhvate na udicu, a neke ga pročitaju. Sam kompliment ne vrijedi ništa ako nema kvalitetnu pozadinu. Ako ti je rekao da si predivna i super a onda te nije nazvao ili još gore, nakon avanture za jednu noć se pravio da te ne poznaje, kompliment je ostao poput ispuhanog balona, tek sredstvo za dječju igru.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.