Blogosfera Večernjeg lista
Povratak na blog

Parazit na hrvatski način: život s roditeljima nakon tridesete

Gospodin X ima 70 godina. Živi u stanu sa sinom, snahom i unukom. Sin mu je pred 15 godina rekao da je situacija samo privremena dok ne stanu na vlastite noge. U međuvremenu je unuk postao tinejdžer koji vapi za svojim prostorom. On želi slaviti rođendane u svojoj sobi, koju silom prilika dijeli s djedom. On želi dovesti djevojku, a atmosfera s djedom koji hrče na susjednom krevetu nije romantična.
Objava 17. veljače 2020. 3545 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 7
 • zagabria1:

  To je jedna strana istine. Druga strana je da se mladi odsele i onda tulumare bez discipline i na kraju završe sami na kauču jedući čips i vodeći jadan život. Na kraju uvoze naše gastarbajtere da ih njegujemo u starosti ... prikaži još! jer su se otuđili od djece koja to ne žele raditi. Kao što vidimo u filmovima. Čovjek je društveno biće i život okružen bliskim ljudima ljepši je od života usamljenog kojota. Naravno uz dobru organizaciju gdje svi doprinose.

  11:06 18. 2. 2020.
 • zagabria1:

  A šta ako se mladi par odseli i žena zarađuje više od muža koji je dobio otkaz. Da li se onda žena treba riješiti muža pa da svi žive sami ko kojoti. To je ideal zapadnog društva. Da svi žive ... prikaži još! sami tako da bi njihova građevinska i bankarska mafija više zarađivala na stanovima

  11:09 18. 2. 2020.
 • gragakarlovac:

  Da, da...samo kaj u drugim zemljama neki žive sa roditeljima, i svi se slažu. Rade, možda imaju vlastitu kuču i od toga ide najam, voze novi Mercedes...država ne voli takve...naravno

  13:27 18. 2. 2020.
 • Avatar Bježobrz
  Bježobrz:

  To je tako u siromašnim zemljama i s time se morate pomirit, mladi i nemaju drugog izbora.

  11:43 18. 2. 2020.
 • čujovo:

  Jest drugačie utoliko što paraziti učiniše upravo ono što i savjetujete - nađoše svoj izvor prihoda. Saviše svoje obiteljsko gnijezdo. Zauzvrat ih oblatiše. Imate pravo... ispričavam se . Ovdje je tema kako se riješiti parazita, a ne kako se odnositi ... prikaži još!iti sa parazitima koji to više nisu. Moja greška..

  13:30 17. 2. 2020.
 • Avatar Kristina Gallo
  Kristina Gallo:

  Ova tema je sasvim drugačija od teme na koju se referirate. Kako se riješiti parazita je individualno, neka se zaposli za početak.

  12:39 17. 2. 2020.
 • čujovo:

  Nešto mi je tu čudno. Nedavno je jedna druga blogerica iz blogosfere javno oblatila jednu princezu da je nahuškala svog vlasnika (muža) protiv vlastite (muževe) obitelji i odvela ga skroz na drugu stranu zemljine ploče. Jadnica (princeza) ispala ikona zla ... prikaži još!na zla , tj. feministica. .... pa se pitam što će biti sutra... hoće li u Hrvatskoj roditelji tužiti svoje sinove ako slučajno padnu pod vlast svojih žena? I odsele se? Crno nam se piše. I, onako usput, kako da se ja riješim ovog svog parazita? -)

  12:22 17. 2. 2020.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.