Blogosfera Večernjeg lista

Na putu oko svijeta biciklom
Steve Mešić Ludin

Na putu oko svijeta biciklom

Steve Mešić Ludin

Više o blogeru
O blogeru

Steve Mešić Ludin

Zovem se Steve Mešić, te sam poznatiji kao reper Ludin. Rođen sam 07.08.1983. u Zurichu, Švicarska, ali vrlo brzo vraćam se s majkom u njen rodni grad Zagreb, gdje živim i djelujem danas. Rap je moja velika ljubav i tokom 15-godišnje karijere, snimio sam dva službena albuma; "Iz ruke u ruku" i "Snove satko sam od ulica".

Oduvijek sanjam kako ću obići svijet i odlučio sam to napraviti na biciklu s obzirom da sam uvijek u duši bio sportaš. Neki ljudi misle da sam lud, dobro misle jer zovu me "Ludin", ali većina bi htjela krenuti sa mnom, ali nemaju hrabrosti.

Pozivam vas da pratite moj put i da se ne bojite sanjati u životu, u kojem često puta dobivamo samo jednu priliku.

Na ovom blogu možete pratiti moj put oko svijeta biciklom. Krenuo sam na put bez ikakvih uvjeta. Ponio sam dvije majice, dvoje hlača i veliko srce u koje se najviše uzdam. Imam plan napravit krug oko zemlje; Slovenija, Italija, Francuska, Španjolska, Portugal, Amerika, Japan, Rusija, Bjelorusija, Poljska, Slovačka, Mađarska i vratiti se nazad u Lijepu našu.

Želim vidjeti svijet i istražit što mi pruža, a ako mi se negdje otvore vrata, neću vam obećati kako neću skrenuti s puta i zgrabiti svoju priliku. Čeka me 24 tisuće kilometara gdje ću se snalazit kako god znam kako bih došao do svog cilja. Možda pronađem svoju sreću, pa se i skrasim negdje u inozemstvu, a možda samo napravim krug i vratim se nazad.

Ne znam koliko će put trajati, ali pozivam vas sve da pratite moj put s kojeg ću vas obasipati fotografijama i svojim pričama s putovanja.

Putujte sa mnom preko ovog bloga, a ja ću vam javiti kako sam, gdje sam i što radim :)

Blog postovi