Blogosfera GlamuGrozna

Panika

Objava 24. veljače 2017. 0 komentara 2200 prikaza
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
Fen

Ja sam mutitalentirana. Za pizdarije. Uza specijalnost mi je obrukat se. I to ne bilo kako. A jok! Temeljito ja to. 
I onda još razglasim širokim masama. Jer jebo ti sramotu za koju niko nezna. I onda me opet sram. Jer svi znaju. Patologija, jbg.

Paz'vamo, ova je za anale. 
I za školsku lektiru.

Odvukla me Luda u siti centar. Otvorila se ona vrata a kad tamo mravinjak. Buljuk ljudi, žamor, gužva i nema zraka.
Otprilike onako kako ja zamišljam predvorje pakla. Istimice mi se zamantalo, pa' mi tlak, srce zatrokiralo, u ušima zazujalo a vidokrug mi se suzio na po metra ravno. Moj napadaj panike dobio svoj napadaj panike pa ga je trebalo tješit. Ludu sam pratila po glasu, klimala glavom na njeno ajme vidi ovo, bas je feng šui i stalno se izvinjavala plastičnim lutkama za robu u koje sam se onako poluslipa zabijala.

Onda mi je puka film pa sam Ludi rekla da mi se manta, da cu zanesvistat, jeba je shoping kad zna da mi je ovo nočna mora i da moram hitno sist na školjku i prodisat u neku kesu jer ću se inače skinit gola, počet trčat po sitiju i urlat geronimoooo. Neimpresionirana ko inače, samo je promrmljala: ti bas neznaš uživat. A sve 30 posto jeftinije. Dobro, ajmo.

I krenusmo. Fleš gordon bi mi moga stavit soli na rep kojom sam brzinom ušla u onaj narančasti ženski zahod. Uletila u kabinu, Luda u kabinu do i ufffff. Brid in, brid aut. Brid in, brid aut...

I dok sam ja tako bridala, čujem Luda pere ruke. Jesmo li same? Jesmo rekla je. Al ne mozes pišat dok te neko sluša?

I ja ispalila. Sve sam joj izbrojila. Kako je djubre sebično i uvik me poteže u jebene šopinge. Kako sam cili život žrtva njenih sranja počev od vrtića pa nadalje. Kako je zaboravila kad se trebala prvi put poljubit a nije znala kako pa se ja išla poljubit sa onin malim švabom šta je svake godine dolazija u dida. I kako mi je uvalija jezik na prepad pa sam pljuvala danima ko da žvačem duvan. I kako je paničarila da joj momak oće oralni seks a ona svetica nezna pa smo Kate i ja kupile Fa dezodorans i objasnile osnove. I kako nikad nikome nisam rekla da je danima pušila FA! I kako sam joj ja pisala diplomski na mulu na plaži dok se ona 3 metra dalje vatala s Nikšom. I kako je dobila 5 iz diplomskog. I kako ja nikad nisam diplomirala. Onda san skontala da to nije bila ona nego rodica mi pa san se izvinila i krenila ispočetka. 

Kako sam ja kad je nju zamantalo na onome koncertu vikala na osiguranje da sam noseća i da nas puste u vip ložu. Kako sam očerupala onu štracu šta je za nju svašta govorila okolo. Kako sam kad je ono bila u kurcu donila gajnc novi servis za 12 osoba i skupa ga s njom razbijala. A bija je na cvitiće i poklonila mi ga je teta Seka. I kako sam ono prije 20 godina rekla onome sta me upira da odjebe jer je njoj drag. A bija je isti ka ovi iz marun pet...i jos masu toga. Riči nije rekla. 

Izašla san iz kabine i pokucala joj. Znala san da joj je masu krivo i da plače unutra. 
Izađi. Ispuvala san se. Jebiga stvarno me znaš raspizdit...
I izađe.

Bakica od jedno 70. Ista Žuži Jelinek. 

Gledale smo se par sekundi a meni je kroz glavu samo proletilo: budi Žuži molim te. Reci da mužu moran dat pikicu jer ako mu nedan on ce nač drugu pikicu. I onda cemo se obe nasmijat. Budi Žuži ko boga te molim.

Niti da trepne. Di je Žuži kad mi treba u pizdumaterinu!?
Samo me gledala jos par sekundi i izašla. Ni ruke nije oprala. Od šoka valjda.

Izašla i ja. Luda isprid. Cupka nogon. Di si ti više? Ako mi se prodala ona majica, popizdit ću. Ajmo!

Sljedeće čega se sićan je da sam došla doma sa masu kesa i nedozvoljenim minusom.

Za sve krivim onu Babu! 

Ko je vidio ne prat ruke nakon zahoda!


ŽUŽI JELINEK 1920 - 2016 <3

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.