Blogosfera Večernjeg lista
Povratak na blog

Hrvatski ponos!

Poznato je kad netko "uspije", "postane poznat", "obogati se", "proljepša" se itd... Većina se poželi družiti s njima zbog nečeg izvanjskog, a rijetko tko poznaje ili prepozna unutrašnjost našeg/vašeg bića.
Objava 01. veljače 2019. 1818 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 1
 • Barakuda:

  Prosječan čovjek vjerojatno misli kako lijep i nadahnjujuć tekst, međutim obrazovan čovjek vidi kolikih pravopisnih i gramatičkih grešaka krije ovaj “divan tekst”. Molim te ako već želiš ispasti pametan i nadahnjujuć pobrini se za svoj pravopis! Ne možeš napisati rečenicu ... prikaži još! koja glasi: Je l’ od mene nikakve koristi. Ako želiš istaknuti uzročno posljedičnu vezu onda se koristi JER, je l’ ili je li je isključivo za postavljanje pitanja, dakle upitnik na kraju rečenice. S druge strane nije dip. Inženjer nego dipl. inženjer. Odnosno ako se već koristi kratica onda je prikladnije napisati dipl. ing. Ili sve riječima, diplomirani inženjer. To su samo dvije stvari koje baš bodu oči. O ostalima nećemo. Ali ne mogu vjerovati da večernji list kao neka respektabila ustanova uopće dozvoljava objave ovako nepismeno složenih članaka bez da isprave silne greške. Ali dobro, danas bilo tko sposoban napisati više od tri rečenice o nekoj temi može biti spisatelj, pa pretpostavljam da bih to mogao biti i ja. Drži se ti radije treniranja, nije ovo za tebe.

  02:28 17. 9. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.