Blogosfera Večernjeg lista

Miholekove mrvice - teološki recepti za dobar život
Mislav Miholek

Miholekove mrvice - teološki recepti za dobar život

Mislav Miholek

Više o blogeru
O blogeru

Mislav Miholek

Zovem se Mislav Miholek, rođen sam 1984. u Zagrebu, gdje sam dovršio IV. gimnaziju. 2011. sam diplomirao petogodišnji sveučilišni studij teologije na Teološkom fakultetu 'Matija Vlačić Ilirik' s pravom javnosti, koji je danas Sveučilišni centar unutar Sveučilišta u Zagrebu, što me čini diplomiranim teologom, odn. magistrom teologije. Uža specijalnost mi je crkvena povijest. Prije teologije sam studirao politologiju u Zagrebu, a poslije pravo u Rijeci, što znači da se također snalazim i na području politike.

Od iste 2011. sam profesionalni novinar. Radio sam za IKA-u, ako ste pasionirani gledatelj televizije, mogli ste vidjeti moje ime na špicama pojedenih emisija na kojima sam radio kao istraživač, a također sam pisao i radio za mnoge portale, te pisao kolumne na razne teme, od religije i politike, pa sve do muzike. Za hrvatske prilike nakupio sam dosta specifičnih znanja, koje uvijek vrlo rado dijelim s čitateljstvom. Također, imam relativno dobro i dugo sjećanje, što je nezgodna stvar u Hrvata, ali čovjeku daje pregršt priča.

Trenutno sam prvi obrtnik-teolog u Hrvata, ponosni vlasnik 'Radosti i nade', obrt za poslovne usluge. Vjerujem u religijsko obrazovanje odraslih osoba koje u ovoj našoj domovini na vrlo niskim granama, iako su svi uvjereni da sve znaju o vjeri i religiji.

Miholekove mrvice - teološki recepti za dobar život prvenstvo se misli baviti religijskim i vjerskim temama koje na ovim našim područjima, ali i u svjetskim razmjerima bude interes čitateljstva. Ponekad će blog zaploviti vodama politike i muzike.

Blog postovi