Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Ilirski narodni predporod

Garantirani uspjeh nove vlade: Hraniti ćemo ih ribicama iz Popovog Polja

Objava 19. svibnja 2015. 0 komentara 205 prikaza
Foto: wiki-solutions.com
Foto: wiki-solutions.com
Ribica iz Popovog Polja

Stručnjaci tvrde da je druga čakra (to je ona od vagine/penisa prema pupku koja na PIP kameri isijava narančastom bojom) odgovorna za seksualnost i novac, odnosno stručnjaci naglašavaju kako je ista čakra odgovorna za seksualnost i novac. U  pojednostavljenom žargonu to rezimiramo simplex floskulom: „NO SEX, NO MONEY“. Na personalnoj razini to je čak poprilično vidljivo i jasno svima nama. Evidentno je da više „tuče“ onaj koji ima više novaca od onoga koji se bori za financijsku egzistenciju. No pitanje je slijedeće: Kako bismo tu metafizičku neodvojivost seksa i novca (kroz stimuliranje druge čakre) mogli iskoristiti za pomoć izmučenoj Vladi Republike Hrvatske?

Zatrpani tomovima i stotinama kilograma zakonskih i podzakonskih akata te redovnih i izvanrednih planova za oživljavanje hrvatske privrede i privlačenje investicija revnosni članovi vlade su posve očekivano stavili miška na počinak i posve zaboravili na metafizičke prednosti koje osigurava seks. A zatvaranjem seksualne energije su nesvjesno zatvorili i dovode investicija prema republici na makroekonomskoj razini. Tako se čini kako su se svi upeli vidjeti zalazak sunca na istoku a to se neće desiti nikada. Donja se špina zatvorila uslijed preiviše posla oko isčitavanja zakona a sve je jednostavno trebalo okrenuti na seks.

AJMO DA SE VOLIMO

Zato se skupina izvrsnih nutricionista, predvođena mnome kao najboljšom, ponudila preokrenuti prehrambene navike članova vlade sa ciljem aktiviranja druge čakre i indirektnog udara na investicijske tijekove put Hrvatske. Od idućeg mjeseca, na meniju svih članova i vlade i oporbe naći će se samo i isključivo raznorodni afrodizijaci.

A posebnom dostavom će se donositi ribice iz Popovog Polja koje su, još iz pera antičkih autora, prepoznati afrodizijak par ekselans.

SABOR ĆE OSVIJETLITI 50 NIJANSI NARANČASTE A HRVATSKU INVESTICIJE

U Saboru će se, sukladno revitaliziranoj drugoj čakri kroz adekvatnu prehranu, svi članovi sabora zavoljeti. Međusobno će se ljubiti i komplimentavati a koji put, u stankama zasjedanja, i pomaziti. Jeftinim modelom „ljubav ulazi kroz usta“ zaustaviti ćemo međusobna vrijeđanja a privući novac.

Garantira kvalitetna ribica iz Popovog Polja (kraj Trebinja). Oj Trebinje, Trebinje .......

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.