Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Ilirski narodni predporod

Momci na divojci prvo primjete velike sise a divojke na momku prvo primijete reputaciju

Objava 23. lipnja 2015. 1 komentara 500 prikaza
Sinjski alkar
Sinjski alkar
Sinjski alkar

U Sinju vole reći da momci prvo na divojci primjete velike sise a divojke na momku prvo primijete reputaciju. E sad, ovo sa velikim sisama ne treba puno pojašnjavati jer dobrim sisama ne treba glasnogovornik. Ali, kada je riječ o muškoj reputaciji, stvari se poprilično zakompliciraju.Što je momku u Sinju raditi za postići dobru reputaciju među divojkama?

Jer, ako ćemo po duši, jedre prsi su božiji dar al muška reputacija bogami nije. Ona se stiče. Na reputaciji se mora raditi i nju u znoju zaraditi. Zato je muškarcu u Sinju puno teže ući u srca i pamet divojaka neg divojki primit kojega na prsi. No vratimo se momcima i onome što se od njih traži?

Momak mora biti od dobroga roda. Potom mora bit stasit i ugodan oku. Ne smije biti gola kost u financijskom smislu a da to dokaže mora voziti Mercedes. Mora biti čist i njegovan ali ne prenjegovan. Gela u kosi ne smije faliti ali ga ne smije bit ni toliko da se vidi iz aviona pa da pari Talijan. Mora biti glasan i kurčevit i mora se moć snalazit u inozemstvu ako ne daj bože mora emigrirati. Mora biti Hrvat bar dvi generacije uzastopno i Katolik od stoljeća sedmoga a nediljom mu se ne smije bit teško dignit na misu. Ne dao Bog ni gospa Sinjska da se odrodi u kakvog vegetarijanca, new age slijedbenika, hare krišnu, zen budistu il kakvu sličnu budaletinu te vrste. Prema takvima su u Sinju nemilosrdniji no što bijaše Spartanci prema zakržljaloj novorođenčadi.

Možemo sada kazat da bi ovo bili neki osnovni preduvjeti da se u Sinju postane tek zanimljiv divojkama. Ali takvi su divojkama još uvijek odoljivi. Znači, svaka treća il peta takvome muškardinu može odoljeti. No ja vas pitam znate li možda kada u Sinju muškarac postaje apsolutno neodoljiv? Znači, kada nema nijedne divojke koja će ga odbit od sebe?

Odgovor je vrlo jednostavan. Kada pobijedi na Sinjskoj Alci!

 

Odlomak iz najkontroverznije pripovijesti "Neobična priča o alkaru i labirintu"

www.natalijaprinci.com

 

  • Avatar Korny87
    Korny87:

    Sheldon Cooper je zakon. To je pravi mužjak, isti ja. :-D