Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Ilirski narodni predporod

Strah od žena: U Hrvatskoj je homoseksualizam uda manji od 1% al' je zato homoseksualizam uma veći od 99%

Objava 23. veljače 2015. 0 komentara 375 prikaza
Felicita
Felicita
Felicita

Prečesto se na ovim našim prostorima volimo fokusirati na ono što je statistički zastupljeno u insignifikantnom postotku kao npr. spolna orijentacija ka osobama istoga spola. Potom (a sve zbog neoprostivo glupog i/ili zlonamjernog oka onesviještenih promatrača) homoseksualizmu uda pridajemo i veliku važnost i veliku opasnost ako se proširi na „pošten svijet zdravih apetita“ sa svojih 0,004 %, koliko ih se u Hrvatskoj 2011. prijavilo „da ljubi bližnjeg svoga kao samog sebe“.

Danas ćemo napraviti izuzetak. Budući u svojim blogovima progovaram o bitnome, onome od čega „pati“ većina, danas ćemo naučiti što to znači homoseksualnost uma jer od toga „pati“ više od 99% Hrvata.

HOMOSEKSUALNOST UMA

Čitam riječi Roberta Gravesa iz njegove predivne knjige „Bijela Boginja“ „Boginje Kibela i Ištar tolerirale su sodomiju čak i unutar zidoova svojih hramova.“ Ono čemu su se osvećivale bio je homoseksualizam uma. Time su dokazivale shvaćanje homoseksualizma intelekta kao puno ozbiljnije moralne devijacije - pokušaja muškog intelekta da bude duhovno samodostatan.

Uskliknem: „To je za ove moje!“ – zahvaljujem Gravesu na nenadanom pojašnjenju koje mi je nekako nedostajalo u životu!

„To ti je Roberte za ove moje homoseksualce uma u crkvi koji žensku lunarnu energiju, niti nakon 17. stoljeća kontinuiranih pogrešaka, ne mogu prihvatiti kao drugi, neophodni pol u stvaranju vjere niti shvatiti da duhovnost i spol nisu u ama baš nikakvoj korelaciji.“

„To ti je Roberte i za ove moje homoseksualce uma u vladi koji žensku lunarnu energiju, niti nakon 20 godina kontinuiranih pogrešaka, ne mogu prihvatiti kao drugi, neophodni pol u stvaranju zdrave nacije pa nam žene na rukovodećim pozicijama (koje se nisu pretvorile likom i djelom u muške kolege) možeš izbrojati na prste jedne ruke.“

"To ti je Roberte i za ove moje homoseksualce uma po poduzećima koji žensku lunarnu energiju nisu kadri iskoristiti osim na poslovima pomoćnog osoblja."

„To ti je Roberte i za ove moje homoseksualce uma – sugrađane – koji sa svim informacijama danas na raspolaganju ne mogu shvatiti onu najjednostavniju. Da molekulu vode (osnovu života na zemlji) čine dva (ženska) atoma vodika i jedan (muški) atom kisika.

To ti je moj Roberte u biti jako tužno. Kada vidiš kako tvoji srljaju u propast vlastite zablude a niti činom smrti nisu kadri shvatiti da im pederska guzica nikada nije ništa skrivila već vlastita gluperda od glave koja (rečeno dalmatinskim žargonom) „kurca ne razumi“.

Tom slikovitom izrekom hoćemo reći u Dalmaciji: "Ništa! Ne razumije ama baš ništa."

www.natalijaprinci.com

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.