Blogosfera Ne kuha mi se

Neki to vole vruće

Jedna moja susjeda, draga žena u 50-tim godinama lagano je "pukla" zadnjih godina. Kaže previše je udovoljavala drugima a premalo sebi, i sada je došlo vrijeme za nju. Vježba, zdravo se hrani, uređuje se. Pročitala je 50 nijansi ...
Objava 16. svibnja 2017. 0 komentara 0 prikaza
Neki to vole vruće
Neki to vole vruće
Neki to vole vruće

Jedna moja susjeda, draga žena u 50-tim godinama lagano je "pukla" zadnjih godina. Kaže previše je udovoljavala drugima a premalo sebi, i sada je došlo vrijeme za nju. Vježba, zdravo se hrani, uređuje se... 
Pročitala je "50 nijansi ", i nekako malo pomalo htjela uvesti novitete u svoj bračni život. Muž je vrijedan čovjek, radi po cijele dane u građevinskoj firmi, tradicionalan tip, ali dobričina. Spomenula mu je pažljivo kako bi htjela idući puta da je malo grublji u krevetu. Nakon što ju je čudno pogledao, ona mu je tutnula knjigu "50 nijansi" u ruke. Nek čovjek lijepo pročita pa će mu sve biti jasno. 

I eto protekli vikend zaustavi me na cesti i ispriča mi. Mijenjala je posteljinu na krevetu a on joj je prišao straga, mazio je, stiskao, sve kako je i sanjala, a onda se odmakao, dok je ona njihala bokovima, i dao joj takav vritnjak (zveket u dupe), da se razletila preko cijelog kreveta i rukama dočekala pod sa druge strane. U šoku se okrenula, a on se blentavo smješka i pita jel dobro, da nije prejako? Na podu pored nje knjiga "50 nijansi", netaknuta stoji onako kako ju je on onaj dan ispustio...

Kad smo već kod vrućeg i postelje, ovo na fotki je vrući, brzinski spicy ručak u 25 minuta, na postelji od rige sa dna frižidera, koja je vidjela i bolje dane, a ovdje je u ulozi dodavanja boje fotki. To su dakle tortilje od sira punjene mesom i ljutim umakom.

Na praznu tavu bez ulja, baciš vrećicu parmezana ili drugog tvrdog naribanog sira, raširiš žlicom kao palačinku i pustiš da se rastopi, okreneš i kada je pečeno (1 min) izvadiš i presaviješ na rub lonca ili na kuharicu koju staviš između 2 lonca. Bitno je da dobiješ tortilja oblik, da se tako ohladi.
U istoj tavi dodaš maslinovo ulje i prodinstaš meso po želji, dodaš narezanu crvenu papriku, pomidor i kapulu, začiniš. Ja sam dodala sol, papar i cayenski papar da bude ljuto. Kad je gotovo time puniš tortilje i uživaš 😉

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.