Blogosfera Večernjeg lista
Povratak na blog

Možda se zaista samo bore za naše živote, a možda… i ne.

Nakon što smo par tjedana pametniji u praćenju globalne virusne krize bez ikakve namjere da se negira postojanje virusa koji napada ugroženu populaciju, staračke domove i zdravstvene sustave po sistemu preopterećenja, ipak se čini da je Muju krenula karta i da globalisti koriste gužvu u šesnaestercu.
Objava 20. travnja 2020. 1444 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 1
 • čujovo:

  Jedna mala ispravka... obzirom da blogerica neosnovano i manipulativno piše o ugrozi koju upravo provode globalisti predvođeni malim Mujom. Odlukom HBK, e "... Da bi se izbjeglo širenje bolesti COVID-19 i očuvalo zdravlje stanovništva, sve se svete mise, slavlja sakramenata, ... prikaži još! sakramentala, pučke pobožnosti, župna slavlja i drugi događaji i svi sastanci otkazuju do daljnjega, kako unutar zatvorenih prostora tako i na otvorenim prostorima...". Amen. Dakle, nisu Mujini globalisti "...u potpunosti ispraznili crkve...", kako nam se pokušava zlonamjerno uvaliti. Ako netko sumnja u dobre i časne namjere hrvatskih biskupa, ima svako pravo prvi dohvatiti kamenčugu i hitnuti je u nečiju glavu, ali nikako u nedužnu glavu. Manipulirati činjenicama na način da se jedne (činjenice) prešute, a druge (činjenice) malo izmiksaju i prilagode potrebama neprihvatljivo je.

  17:03 25. 4. 2020.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.