Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera U ružičastom balonu

Trči sa srcem za šapice

Pridružite se izazovu
Objava 14. lipnja 2021. 0 komentara 334 prikaza
Foto: Nikolina Švub
Foto: Nikolina Švub
psić

Moja velika ljubav je sport i ljubav prema životinjama. 

Kako nam uskoro stiže na kućnu adresu mali psić Lucky (zanima me samo hoće li biti nervozan :-)) tako je i uzbuđenje sve veće. 
Ne tako davno potres je pogodio Udrugu za zaštitu životinja ''Bijeli očnjak'' iz Siska te je Udruga ostala bez doma i mini azila za životinje u Sisku.U mjestu Potok pokraj Popovače počela je izgradnja mini azila.U svrhu prikupljanja pomoći za Udrugu za zaštitu životinja “Bijeli Očnjak” iz Siska “Trči sa srcem” i Štoperica.hr organiziraju virtualnu humanitarnu utrku                                  “Trči sa srcem za šapice”. Kao što već znamo ranije ''Trči sa srcem'' je organizacija koja povezuje sport i humanitarni rad. Možete nas potražiti i na Facebook stranici i popratiti naše djelovanje.

Želja mi je pomoći Udruzi prikupiti sredstva kako bi im se pomoglo u ovim njihovim ciljevima, a i troškovi za hranu i veterinarske usluge također su značajni, te će sredstva ako ih preostane biti upotrebljena i za tu svrhu. Postoji mogućnost i udomljavanja psa. 

Ukupan prihod od startnina za utrku ide direktno na račun Udruge. IBAN HR1823600001102690226
OIB Udruge je: 07950426566
Kontakt Udruge: udruga.bijeli.ocnjak@gmail.com

Dakle, naš Lucky koji je na putu prema meni (brojim još koji dan sitno) ni ne zna da će njegovo prvo trčanje biti za šapice. Tako mali a već mu ugrađujem veliko srce.Naime od 01.06. - 30. 06. 2021. tko želi može sudjelovati u prikupljanju sredstava za šapice tako što će se prijaviti na:
https://www.stoperica.hr/article.php?id=49&radnja=prijava

Izaberite disciplinu trčanja, planinarenja, hodanja  ili bicikliranja te svojom uplatnicom za startninu od simboličnih 50,00 kn pridonijeti za izgradnju doma za životinje. 
Naravno, ukoliko netko želi može donirati i više sredstava, svatko po svojim mogućnostima.

Iz iskustva znam da je najljepši osjećaj baviti se sportom, a ukoliko još i svojim gibanjem možemo pridonijeti i dobrom djelu onda je sreća neizbježna, a zadovoljstvo veliko do neba. Svaka životinja zaslužuje imati svoj dom.

Fotke vaših aktivnosti, ukoliko ste iz voljni podijeliti, primati će se na mail organizatora Trci.Sa.Srcem@gmail.com

Također, sudionici se pozivaju da fotografije objave i javno na Facebooku s hashtagom #TrčiSaSrcemZaŠapice .
Odabrane fotografije bit će objavljene na Facebook stranici utrke, te će biti uvrštene na zajednički video utrke po završetku iste.

Jedno posebno iznenađenje: 5 najmaštovitijih fotki Udruga će nagraditi svojim majicama.

Sve distance odrađene iznad zadanih u disciplinama slobodno prijavite na mail Trci.Sa.Srcem@gmail.com, te će iste biti javno pohvaljene na stranici utrke.

Svi natjecatelji pozivaju se da prilikom svojih aktivnosti poštuju sve važeće epidemiološke mjere kako ne bi dovodili svoje i zdravlje drugih u rizik.

Rok za prijave: 28.6.2021
Rok za uplate: 28.6.2021
Datum utrke: 1.6.-30.6.2021.

Organizatori: “Trči sa srcem” , Štoperica.hr
Kontakt: Trci.Sa.Srcem@gmail.com, Mario Lovrić

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.