Priroda zna
Andrea Šitum

Priroda zna

Andrea Šitum Više o blogeru
O blogeru

Andrea Šitum

Andrea Šitum- majka, supruga, glavna urednica portala Naturala.hr i 4 Seasons Croatia, fitoaromaterapeut, fotografkinja, autorica bloga Priroda Zna i kolumne Priroda liječi, autorica brojnih tekstova i članaka za stručne časopise i dnevne novine, pasionirani ljubitelj prirode, lavica u horoskopu i kronični zaljubljenik u more i svoj Otok.

Već je u djetinjstvu, a potom kroz studiranje farmacije, Andrea osjetila želju da proširi svoja znanja o fitoterapiji te je završila kvalitetnu fitoaromaterapijsku edukaciju u Centru Cedrus koju je nadogradila praksom, proučavanjem literature i praćenjem novosti iz područja fitoterapije, kao i seminarima i tečajevima iz područja francuske aromaterapije, aromakozmetike, fitoterapije, apiterapije i homeopatije te ostalih komplementarnih metoda poboljšanja zdravlja.

www.naturala.hr

www.4seasonscroatia.com 

Promatrajući potrebe svoje obitelji te djelovanje fitoterapije i francuske aromaterapije na izazove svakodnevnog života, Andrea je poželjela podijeliti svoje znanje i iskustvo, što je dosad činila preko bloga Priroda zna na portalu Večernjeg lista i preko portala Naturala.hr gdje je vlasnica i glavna urednica. www.naturala.hr. U svibnju 2013. godine uz portal Naturala, otvoren je i webshop Naturala Shop koji  nudi samo najkvalitetnija eterična i biljna ulja, pripravke, čajeve i sl. www.shop.naturala.hr. Krajem 2015. Andrea pokreće i 4 Seasons Croatia www.4seasonscroatia.com - jedinstveni projekt promocije zdravstvenog turizma Hrvatske. 

Blog postovi