Povratak na blog

Potpuna legalizacija kanabisa - Najbolja pomoć oboljelim osobama

Povodom izlaska Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o propisivanju i izdavanju lijekova na recept, možebitnih promjena političke vlasti i gostovanja u emisiji 'Konoplja na radiju' ...
Objava 15. studenoga 2015. 2487 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 4
 • darko.zelic.33:

  Sa svime se slažem,sve cool.Nisam dao glas Ž.Zidu jer tehnički nisam bio u stanju.Jedan od za mene važna točka Ž.Z. Samo mogu podržati ove zahtjeva,jer sve što ovako izgleda je sve samo ne zakon.Žalosno da sam ja sad krmos sa ... prikaži još! svojih tri biljki ,ko onaj što je popalio deaset milja .Mene če kaznit, a onaj smrad ...guli krumpire.Meni su uzeli lijek ,od tri biljke indor sadnje,bilke kakve samo ja znam da mi je potrebna,oni sigurno ...NE ! Branitelj sam,PTSP,sa distofijom mišiča noge,canabis mi mjenja njihovih 7 vrsta ljekova,ne koštam ih štani.Oni nisu sposobni meni ni da usfuraju takvu biljku a još manje za mene potrošiti 600 eura.Samo mi neka daju meni ,sa policijskim nadzorom(ko u Češkoj),sa doktorskom dijagnozom.I svima dobro ,ali ne ...i tu u pozadini ratuju tko če snabdjevati canabis po ljekarnama.Jedan imunološki....to nema veze s vezom,misle da se za tri mjeseca čovjek može educirati uzgoj canabisa.Laboratoriji u andergraundu su ...opasni,rade se dilovi "loš ulja",ljudi samo mogu najebat.Ima tu još puno priče,jako puno....samo mi jedno nije jasno:-"niko ništa ne gubi što se god tiče koje god priče oko canabisa" ...ok?....ok!!

  1 14:39 15. 11. 2015.
 • kg:

  Kakve veze s bolesnim ljudima ima želja pojedinaca da se drogiraju? Zašto u svaki tekst o medicinskoj upotrebi marihuane morate ubaciti i rekreativnu?

  21:04 17. 11. 2015.
 • Avatar SunProject
  SunProject:

  Legalise the herb.

  18:41 15. 11. 2015.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.