Blogosfera Vrata percepcije

Započeo 'Podcast Inkubator': Vole li se Mamić i Šuker, postoje li 'ljudi-gmazovi' i tko stoji iza 'afere Pupek'?

Objava 13. ožujka 2017. 1 komentara 500 prikaza
Podcast Inkubator
Podcast Inkubator
Podcast Inkubator

Projekt 'Podcast Inkubator' krenuo je s premijernim zajedničkim Podcastom u kojem sudjeluju voditelji autorskih Podcasta - Dea Redžić, Marko Petrak i moja malenkost. Smisao ovog najbrže rastućeg medijskog formata na svijetu je da renomirani gosti iz svih sfera u studiju sudjeluju u nekonvencionalnom, ležernom i neformalnom razgovoru s voditeljem o raznim temama.

Podcast možete lajkati i pratiti OVDJE, a kroz naredno razdoblje očekuju se svakodnevni Podcasti s različitim temama. U početku idu tri različita Podcasta - Dea Redžić govorit će o sportskim, Marko Petrak o MMA temama, a ja o svijetu alternative i politike. Naravno, svatko od nas će sa svojim gostima otvarati i aktualne društveno-političke teme na jedan drugačiji način od onoga kojeg vidimo na televiziji. Moj prvi autorski Podcast ugostit će Ivana Pernara.

U premijernom Podcastu nas troje raspravljamo o aktualnim temama dok će već ovog tjedna svatko početi s vlastitim emisijama koje produciraju Martina i Siniša Pašić u svom MiS Studiju u Kunlun centru. Ako vas zanima što voditelji misle o HNS-u, situaciji u Dinamu, boksačkoj aferi Pupek, potencijalnom meču između Mayweathera i McGregora ili pak o teoriji da gmazovi upravljaju svijetom - pogledajte premijerni Podcast. A ovo su kratke smjernice s Facebook stranice projekta...

ŠTO JE PODCAST INKUBATOR?

Video emisija u kojoj u strastveno razgovaramo o aktualnim temama i svemu što nas uzbuđuje. Znamo biti korisni, duhoviti, ponekad jako nervozni. Nismo korektni i nećemo vam lagati. Od nas ćete dobiti sve ono što polako izumire u mainstream medijima. Nezavisni smo i možemo si priuštiti da vam pričamo iz ljubavi.

ZAŠTO PODCAST?

Zato jer nas možete gledati i ugasiti gdje i kad god želite. Prilagođavamo se vašoj svakodnevici. Da, znamo da ste u kaosu.

TKO SU VAŠI PODCASTERI?

Ratko Martinović >> Psihonaut, a u stvarnosti novinar, pisac i aktivist. Napisao pokoju knjigu, vodio pokoju emisiju, malo pogurao zakone o kanabisu, presirao političare i osobe iz javnog života, a u svemu ponajviše forsirao sebe da napravi nešto od 'općedruštvene koristi'.

Dea Redžić >> Kći jedinica, Šibenčanka iz Zagreba, novinarka, reporterka i urednica Index Sporta. Voli Sljeme i plakanje od sreće po stadionima. Hodajući kaos. Uvijek kasni, ali cijeli život budi se u šest manje dvadeset bez alarma. Ili uopće ne spava.

Marko Petrak >> Magistrirao međunarodne odnose i borilačke sportove. Voditelj, menadžer, urednik, novinar, odličan sparing partner i obični partner. Vrijedan i slobodouman. Voli pse i bere gljive.

  • anticenzura:

    Laprdaju o drusvenom inzinjeringu i teorijama zavjere, onda obuku majice pune simbolike. Kakve vi to subliminalne poruke saljete nama, da predjemo na Islam kao ovaj Muhammad Ali? :))