Blogosfera Večernjeg lista

Ratne priče
Udruga  Hrvatski dragovoljac 1991

Ratne priče

Udruga Hrvatski dragovoljac 1991

Više o blogeru
O blogeru

Udruga Hrvatski dragovoljac 1991

"Udruga hrvatski dragovoljac 1991 (UHD91), jedina je udruga na državnom nivou koja se ne financira iz ni jednog proračuna već sve svoje aktivnosti financira isključivo od članarina i donacija. Razlog tome je što ne želimo biti pod utjecajem bilo koje političke stranke i ostati neovisni o politici.

Jedan od glavnih ciljeva udruge je očuvanje istine o Domovinskom ratu pa u skladu s tim, između ostalih aktivnosti, prikupljamo i autentične ratne priče hrvatskih branitelja i drugih stradalnika i objavljujemo ih na portalu Udruge i na ovom blogu.

Za sva pitanja u vezi udruge ili ratnih priča te kako i gdje nam ih poslati ili objaviti možete se javiti na E-mail: admin@uhd91.com "

Pozivamo SVE hrvatske branitelje da zapišu svoje ratne priče i događaje i da nam ih pošalju da ih objavimo. Svjesni smo da je teško proživljavati opet takve događaje, ali smatramo da to treba ostati zapisano zbog novih generacija. Svjedoci smo današnjeg odnosa prema hrvatskim braniteljima i Domovinskom ratu i upravo zbog toga je bitno da mi sami zapišemo istinu o najvećim danima ponosa i slave hrvatskog naroda.

Blog postovi