Blogosfera Ritam kamenjara

Pokazali smo cijeloj Europi da smo Facebook velesila

Glasanje za novu destinaciju Eurowingsa je završeno. Najveći grad Hercegovine, Mostar, sljedeće godine imati će direktnu aerovezu za Köln. U završnom glasanju na Facebooku Mostar je bio ispred talijanskog Trapanija i irskog Shannonna.
Objava 12. listopada 2017. 2 komentara 312 prikaza
Mostarski Stari most (Foto: Ivan Dodig)
Mostarski Stari most (Foto: Ivan Dodig)
Pogled s platoa ispod čuvenog mostarskog Starog mosta

Raduje me to što će Međunarodna zračna luka u Mostaru dobiti novu liniju i što je Mostar ispred ostalih destinacija na ovaj način osvojio priliku da bude konkurentniji i vidljiviji na putničkoj mapi Europe. No s druge strane, ne čini se gotovo ništa da se mostarski aerodrom stavi u puni pogon. 

“Nadam se da će Mostar biti top turistička destinacija”, kazao je Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara, u izjavi za Našu TV. I ja se nadam Ljubo, ali sustavno ne činjenje i čekajući da netko drugi nešto učini ne donosi tako lako titulu top destinacije. Samo jedan od problema je problem smeća u Mostaru koji neće nitko drugi rješiti, ukoliko Grad Mostar sa svoja četiri javna komunalna poduzeća to ne učini.

Ne može se promocija turizma zasnivati isključivo na Facebook lajkovima, dok uposleni nadležnih službi ispijaju kave po popularnim mostarskim kafićima. A njihovi nadređeni pozivaju građane na lajkanje nadajući se da će upast’ koji Euro, onako.

No bilo kako bilo, pokazali smo cijeloj Europi da smo Facebook velesila. Da ne bi naroda, ne bi bilo ni Kölna.

Do nekog sljedećeg glasanja.

 

  • zeljko123456789:

    Facebook velesila koja ne dopušta objavu istine,,,sloboda mišljenja i izražavanja za Facebook velesilu NE Postoji.

  • Avatar Floyd1
    Floyd1:

    Pazite da turisti preko Facebook-a dodju jednom i nikad vise. Mozda bi bilo bolje da ocistite smece.