Blogosfera Večernjeg lista

Pametovanje
Sandra Gojani

Pametovanje

Sandra Gojani

Više o blogeru
O blogeru

Sandra Gojani

U Večernji list dolazim 2006. godine, isprva kao grafički dizajner - honorarac samo preko ljeta, te radim u odjelu Medijska slika na obradi fotografija za novine. Jednom prilikom se javljam na natječaj za web redakciju, gdje uspijevam upasti iz 2. pokušaja. Ondje radim 2 godine kao webmaster, a sve svoje slobodno vrijeme posvećujem fotomontažama, web dizajnu i pisanju svog privatnog bloga, te marljivo savladavam vještine rada u redakciji.

2008. kolega Valentino i ja bacamo se na izradu Večernjakove blogosfere (koja je u početku imala samo par blogera), a danas ih imamo preko oko 40, te radim i na drugim multimedijskim i ostalim projektima na webu kao koordinator interaktvinih sadržaja.

2009. se posvećujem isključivo blogovima i blogosferi kad sam postala i urednica, te je te godine nastala 'blog beast' koja svakog tko želi (a i dobar dio onih koji to i ne žele) davi pričama o 'svojim' blogovima i blogerima, i o našoj blogosferi, te svoj blog Krmeljava, s konkurentskog Blog.hr koji je čitav svoj vijek proveo na njihovoj cool listi prebacujem u Večernjakovu blogosferu i mijenjam mu naziv u sadašnji.

Hvala svim mojim sadašnjim i bivšim vrijednim blogerima bez kojih čitav projekt ne bi postojao, i naravno mom dragom Večernjem listu koji nam je sve to omogućio!

Sandra Sabljak Gojani
Urednica Blog.vecernji.hr-a

sandra.sabljak@vecernji.net

Blog postovi