Blogosfera Blog Fan Kluba Severine Vučković

USKORO ALBUM – “ZDRAVO, MARIJO!”

Objava 04. travnja 2008. 0 komentara 3 prikaza
Foto: Danijel Galić
Foto: Danijel Galić
SeveFanClub - Severina Vučković

Kao što smo prvi među medijima izvijestili, sinoćnji Cro-a-Porter bio je u posebnom znaku Severine. Osim promocije časopisa Gloria GLAM i parfema Chloe, Severina je izašla u javnost sa informacijama o nadolazećem albumu.

Severina CAPMagazin Glorija GLAM donosi ekskluzivan editorijal sa snimanja čije će fotografije pratiti izlazak novoga albuma. Styling je osmislio Viktor Drago, inače art direktor i producent najvećeg modnog događanja u Hrvatskoj – Cro-a-Portera.

Osim izvrsnih fotografija Viktora Drage i Gorana Matijašeca, Seve je za Gloriju GLAM dala ekskluzivan intervju u kojem otkriva detalje sa novoga albuma.

Na snimanju editorijala Seve se odlično zabavljala. Od svih odjevnih predmeta u kojima sam pozirala, najviše mi se svidjela majica s likom Lise Simpson, male pametnice iz crtića, koju naprosto obožavam - izjavila je Severina. Inače, na spomenutoj majici stoji engleski natpis “Ako se ikad udam, neću promijeniti prezime”.

Album na kojem se radilo gotovo dvije godine već je izazvao u javnosti polemike oko pojedinih fragmenata tekstova, a izgleda da će i dalje biti u centru pozornosti prije svog izlaska. Seve tako otkriva kako je naziv albuma Zdravo, Marijo!.

Ne sumnjamo da će se u nekoliko narednih dana raspravljati o nazivu bez većih pokrića i argumenata.

Ono što Seve dalje otkriva jest činjenica da je ovaj album sniman na drugačiji način nego njegovi prethodnici. Naime, kada su se snimali vokali, Seve je već znala tekstove napamet, budući da je ‘saživjela’ sa njima kroz duži period otkako ga planira izdati. Tako je u snimanje mogla unijeti više iskrenih emocija, a u novome albumu upravo se o tome i radi. Emocijama. Ženskim emocijama.

Novi album donijet će 10 melodijski i tekstualno zrelih pjesama koje će opisivati ženske osjećaje u širokoj lepezi.

Bit će veselja, bit će tuge, ali ne patetike - izjavila je.

Glazbu, koja će biti potpuno nov Severinin izričaj, koji joj se sviđa i izuzetno odgovara pisao je Goran Bregović, dok je za tekstove uglavnom zaslužna Marina Tucaković.

Za izjavu Gorana Bregovića ekskluzivno za SeveFanClub kao i ostale detalje kliknite OVDJE

Foto: 24sata.hr

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.