Blogosfera Večernjeg lista

Putnik bez koraka
Slaven Škrobot

Putnik bez koraka

Slaven Škrobot

Više o blogeru
O blogeru

Slaven Škrobot

Pozdrav i dobrodošli na moj blog!

Zovem se Slaven Škrobot i smatram se pustolovom te strastvenim zaljubljenikom u glazbu i putovanja. Rođen sam 15.04.1986. u Zagrebu, gdje sam odrastao i gdje i danas živim. Moje putovanje, ili drugi život, kako ja to volim nazvati, započeo je 2009. godine kada sam nesretnim skokom u more, pri padu na prijatelja, slomio vrat i ostao nepokretan te završio u kolicima s dijagnozom „tetraplegičar“.

Nakon skoro godinu dana rehabilitacije te otpusta iz bolnice, mislio sam kako se više nikada neću naviknuti na normalan život. U početku je bilo teško i tražio sam se, pokušavajući pronaći neku svrhu, strast i nešto što će me ispunjavati. Nakon putovanja po Europi i mog prvog puta izvan kontinenta, u Maroko, pronašao sam je u putovanjima. Potaknut drugim ljudima, shvatio sam koliko je to što radim rijetko, novo i unikatno te sam o svojim putovanjima i preprekama s kojim se susrećem odlučio pisati.

Moj cilj je uživati i iskoristiti ovaj „drugi“ život na najbolji mogući način, educirati te potaknuti ljude da učine isto.

Možete me pratiti na sljedećem:

Mail: skrobirobi@gmail.com

Instagram

Facebook

Blog

 

PUTNIK BEZ KORAKA blog je u kojemu pišem o svojim putovanjima i avanturama u kolicima po svijetu i preprekama  s kojima se susrećem. Putujem na egzotične i osobama s invaliditetom nepristupačne destinacije. Rušenjem barijera i pomicanjem granica nastojim potaknuti ljude, pogotovo one u sličnoj situaciji da učine isto. Osim putovanja pisat ću vam o životu s invaliditetom, svojim interesima i hobijima. Možete me pratiti na sljedećem:

Mail: skrobirobi@gmail.com

Instagram

Facebook

Blog

Blog postovi