Blogosfera Večernjeg lista
Povratak na blog

Muškarci u suknjama – pravo pojedinca ili ideološka strujanja

Činjenica je da sve više svjedočimo feminiziranim muškarcima i ženama koje u promjenama gube rodnu ulogu, odnosno društveno očekivano ponašnje i podjelu rada s obzirom na rodnu pripadnost. Modna industija kao vrlo moćan i utjecajan fenomen, iako se zbog sve te lepršavosti na prvu tako ne čini nerijetko izbacuje i modne linije za muškarce u suknjama, i kao i mnoge druge stvari iste su oku i umu prijemčljive i vremenom postaju normalne, čime se ulazi ne samo u terminologiju već i u raskorak između ostvarenog pojma o sebi, odnosno onoga što mislimo da jesmo i što drugi misle o nama i idealnog pojma slike koju bismo htjeli imati o sebi i koju bi netko drugi želio da imamo. Kada sve to preslikamo na djecu..
Objava 08. listopada 2019. 877 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 2
 • iron.hide.54966:

  Pravo jest, to svakako ali istovremeno je to nešto i poprilično poremećeno, blago rečeno...ali s druge strane svijet velikim koracima ide u tom smjeru pa takve pojave ni ne čude. Sve i svašta se počinje gurati pod prava i slobode ... prikaži još! pa nekad nezamislive izopačenosti i ponašanja danas su in. A naj opasnije u cijeloj priči je to što oni koji ne dijele takve stavove imaju sve manje prava i mogućnosti da to izraze a da ih pri tome netko ne tuži radi diskriminacije i govora mržnje.

  15:14 08. 10. 2019.
 • Avatar SN
  SN:

  Upravo tako...

  05:06 09. 10. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.