Blogosfera Večernjeg lista

Speak Up!
Jelena Primorac

Speak Up!

Jelena Primorac

Više o blogeru
O blogeru

Jelena Primorac

Profesor sam engleskog jezika i književnosti te izvorni govornik engleskog jezika, rođena u SAD-u. Osnivačica sam i voditeljica programa konverzacijskog tečaja engleskog jezika Speak Up! te se uz poduku bavim i pisanjem, prevođenjem i lektoriranjem. Trenutno, uz posao koji radim, pohađam online magistarski studij podučavanja pisanja na američkom Sveučilištu Johns Hopkins.

Moji pisani tekstovi objavljivani su na turističkim portalima (Like Croatia, Croatia Week), na akademskim web stranicama (Victorian Web) te u tiskanom izdanju međunarodnog časopisa Time Out. Svoju ljubav prema pisanoj riječi i književnosti slijedila sam kao suosnivač novog online časopisa za prevedenu književnost Underpass te kao koautor zabavne knjižice za turiste pod naslovom Flirting in Croatian – A Vacationer's Guide.

Profesor sam engleskog jezika i književnosti te izvorni govornik engleskog jezika. Za Blogosferu pišem o učenju i korištenju engleskog jezika te o komunikaciji na engleskom jeziku i komunikaciji općenito.

Blog postovi